9210i:n etukannen avaaminen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja poelloe, 4/5/04.

 1. poelloe

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/5/04
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Antenni alkoi reistailemaan noin viikko sitten siten, että puhelin kadottaa kentän lähes olemattomiin välillä, vaikka kenttää pitäisi olla...
  pieni puhelimen ravistelu tuntuu auttavan...

  Koska takuukin meni umpeen, ajattelin avata puhelimeni. Irrotin näppäimistön alapuolella olevan suojateipin ja avasin torx ruuvit. Se ei vain tunnu vielä auttavan, kun kuori ei vielä aukea. en viitsisi kovin paljoa väkivaltaakaan käyttää...
  Kuori tuntuu jumittavan keskitienoolta.

  Mikähän olisi oikea tapa avata puhelimen kuori? onko jossain kohtaa jotain kielekkeitä joita pitää painaa tms?
   
 2. kerosiini

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  189
  Tykkäykset:
  0
  Pari kertaa olen omasta commarista avannut etukuoren ja kyllä se lähtee kun varovasti raottelee keskeltä ja sieltä mistä takertelee. Luulen että sieltä on mennyt se pieni johto poikki, joka menee puhelinpuolelta tieturille. Entisessä 9210:ssä kyllä oli piirilevyssä jotain vikaa ja kadottile kenttiä. Olisi kuulemman ollut yli 100e:n korjaus.
   
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Kuori jumittelee keskeltä koska näppäimen 4 kohdalla on semmoinen "klipsi", jollain hiukan tökkää ja vääntää ni pitäs lähtee ehjänä irti. Harvoin antenni on rikki tai sen kontakti tossa mallissa joten todennäköistä on ettet ite voi mitään tehä.
   
 4. poelloe

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/5/04
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  En kyllä vieläkään ole onnistunut löytämään klipsejä tai muutakaan syytä, miksi kuori jumittaa. Jos lujempaa koitan repiä, niin muovi tuntuu hajoavan..

  prkl.
   
 5. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Etukuori on yleensä aika tiukassa ja joutuu voimaa käyttämään, reilusti vaan mut omalla vastuulla järkeä käyttäen. Ite en oo yhtään saanu ikinä rikki vaikka aikoinaan munkin oli se opeteltava.
   

Jaa tämä viestiketju