9210 + sähköpostin asetukset

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kjhh, 12/2/06.

 1. kjhh Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/2/06
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on Nokian 9210 ja liittymänä saunalahti ykkönen. Tämän lisäksi sähköposti on welholta. Nyt olen koittanut saada asetuksia puhelimeen mutta en vain pääse welhon laatikkoon, ei siis pysty vastaanottamaan eikä lähettämään mitään. Puhelimen ruudussa lukee vain, että "muodostetaan yhteyttä saunalahti" ja välillä lukee "muodostetaan yhteyttä pop3.welho.com" mutta mitään ei tapahdu. Eli millä asetuksilla tuon saisi toimimaan? Ehkä tyhmä kysymys mutta pitäisikö saunalahti ykkönen -liittymässä olla joku datapaketti avattuna ennen kuin sähköpostia pystyy käyttämään tms.?

  Olen tätä foorumia kahlannut läpi mutta en ole löytänyt vastausta joten jos joku ystävällisesti jaksaisi neuvoa. Kiitos!
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Argh, näitä 9210(i) nyt sitten varmaan liikkuu kovasti, kun kuukaudessa tulee lukuisia ketjuja joissa ksellään milloin mitäkin asetusta.
  Jos vähän edes hait niin, löysit varmaan lukuisia 9210 ketjuja, jopa sähköpostiin liittyviäkin. joten vanhoihin olisi voinut jatkaa, samoin niistä sen verran lukea että mitä on oleellista.
  Mitä nettiyhteyttä käytät tuossa luurissa, Vlehon soittosarjaa vai jotain muuta, olet testannut että kyseinen yhteys toimii, esim selaimella (älä sekoita WAP yhteyteen), tämän jälkeen homma on ihan perus kamaa, lähtevä palvelinin yhteyden mukaan, toimiiko se?, lukeminen email palvelun mukaan toimiiko se jne?
   
 3. kjhh Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/2/06
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Jep, mutta kuten sanoin, olen tässä jo toista viikkoa yrittänyt kahlata näitä sivuja läpi mutta en ole vielä löytänyt asetuksia jotka sopisivat tähän. Saunalahden sivuilta olen koittanut tilata asetukset mutta sopivia ei sieltä saa. Puhelin (ei siis iivari -malli vaan ihan tavallinen 9210) on tietenkin jo hieman vanhempaa saapumiserää mutta koska sain tämän ikään kuin "perintönä" ja kommaria ei ennen ole ollut niin ajattelin että sähköpostia voisi välillä tätäkin kautta lukea jos sen saisi toimimaan suht.helposti. Tuli vain mieleen, että voikohan Welhon kaapeliliittymän posteja edes lukea tästä, ei ainakaan ollut Welhon sivuilla mainintaa eikä täälläkään ilmeisesti ole ketään Welhon asiakasta jolla olisi posti puhelimessa, vai...?
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Argh. Pitääkö nyt vääntää rautalangasta mitä sinun pitää tehdä, mutta et voi kerota mitä olet tehnyt?
  Mitä yhteys asetuksia olet käyttänyt?
  Vai eikö sinulla ole mitään nettiyhteys asetuksia luurissa,
  Ymmärtääkseni sinulla ei ole Saunalhden internetliittymää vaan welhon?
  Onko welholla soittosarja setuksia? Jos ei ole, ja jos sinulla ei ole mitään nettiliittymää jossa olisi perinteiset soittosarja palvelut, niin hommaa semmoinen. (joissain kk maksuttomissa on rajoituksia postin lähettämisessä) ja laite asetukset luuriin, aloita perus GSM datalla.

  Jos sinulla kuitenkin on saunalhden nettiyhtes käytettävissä (Esim kuuluu liittymääsi) niin sitäkin voi käyttää.

  Ongelma voi toki muuallakkin olla, esim postipalvelimissa, protokollissa jne. Mutta vaikea arvailla mitä ole luurisi laittanut.

  Luurissa ei ole GPRSää, joten GPRS asetuksista ei ole iloa.
   
 5. kjhh Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/2/06
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Nyt toimii! Kiitoksia sinulle "soittosarjavinkistä". Vika oli jotenkin saunalahden soittosarjassa ja palvelinasetuksissa, laitoin elisan asetukset ja nyt toimii. Ei kannata hermostua vaikka joku kyselisikin tyhmiä, voit silti auttaa "vahingossa" kuten nyt kävi. :)
   

Jaa tämä viestiketju