9210 kysymyksiä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja olli175, 14/10/05.

 1. olli175

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/04
  Viestit:
  250
  Tykkäykset:
  0
  Pari kysymystä 9210:sta :

  1.) Kannattaako puhelimen ja tietokoneen väliseen tiedonsiirtoon hankkia datakaapeli vai IrDa-adapteri koneeseen? Käsittääkseni tuohon kommunikaattoriin ei saa muuta kuin sarjaporttikaapeleita ja minulla on huonoja kokemuksia niistä :D Eli kumpi olisi parempi vaihtoehto?

  2.) Jos ei saa kaapelia ja irdaa pelittämään kommunikaattorin kanssa niin onko mahdollista että ostaa MMC-kortinlukijan koneeseen ja ottaa sitten kommunikaattorista kortin iri (128mmc) ja tyrkkää kortinlukijaan ja siirtää haluamansa musiikin/pelit/kuvat/sovellukset ja tämän jälkeen tyrkkää kortin takaisin puhelimeen. Toimiiko tällainen vaihtoehto.

  3.) Sovellukset jotka kannattaa ehdottomasti asentaa 9210:aan?

  4.) 9210:aan saa kai jonkinlaisen mp3-soittimen. Onko kenellä kokemuksia tuosta? (äänenlaatu jne.). Millä voi musiikkia kuunnella? jollain erillisillä kuulokkeilla vai jollain handsfreellä mahdollisesti? :) Vai onko kuuntelu puhelimen kaiuttimen kautta mahdollista?

  Hmm... eipä nyt kummempia kysymyksiä tällä kertaa... Kunhan nyt saan sen luurin niin kysyn lisää ^^

  Jos joku kehtaisi kertoa vastauksia noihin yllä oleviin kysymyksiin niin olisin kiitollinen.
   
 2. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  1. Kaapeli ehdottomasti. Itselläni ei kyllä ikinä ole ollut mitään ongelmia noiden kanssa, kokemusta on kyllä useista puhelimista.

  2. Itse siirsin kyllä kaapelilla kaikki.

  3. Se riippuu mitä ite tarvitsee. Vaihtoehtoja on paljon, myös maksullista softaa.

  4. Tuosta en tiedä mutta epäilen että ei toimi kovinkaan hyvin mp3-soittimena.
   
 3. Petex

  Petex

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung NOTE Edge, S5 Duos + Nokialaisia
  9210 tiedonsiirrosta

  Ehdottomasti kannattaa hankkia muistikortin lukija. Sen avulla saa siirrettyä nopeasti suuria määriä tiedostoja (vaikka noita MP3:sia). Perusasennukset sujuu toki luotettavasti kaapelillakin sekä Irda:lla mutta suurien tiedosto määrien siirto on varsin hidasta. Muista ladata kaikki sovellukset muistikortille, niin jää tarpeeksi perusmuistia vapaaksi sovellusten käyttöön. Itselläni on käytössä MP3Go ja kuuntelu HF sarjan napilla. Toki siitä kaiuttimestakin voi kuunnella, niin ja tuo äänenlaatu on molemmissa "välttävä". Hyvä puoli on se, että musiikin voi pakata reippaasti joten saat paljon biisejä tuolle 128:sille muistikortille.
   
 4. olli175

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/04
  Viestit:
  250
  Tykkäykset:
  0
  9210 tiedonsiirto

  Kiitoksia Petexille vastauksista!

  Pari lisäkysymystä: Kun heittää sitten kortinlukijalla olevaan korttiin vaikka jotain softaa/pelejä, niin sitten kun laittaa kortin puhelimeen ja päälle, niin onko ne menny sinne saapuneet kansioon vai minne? :) Tuossa Nokialaisen 7650:ssa menee sinne kun BT:llä jotai lähettää...
   
 5. Petex

  Petex

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung NOTE Edge, S5 Duos + Nokialaisia
  Tiedon siirto muistikortille

  Sovellukset voit ladata haluamaasi hakemistoon, siis siinä muistikortilla. Jos haluat pelata varmanpäälle tee ensin puhelimella se haluamasi hakemisto ja sitten kopioit muistikortinlukijalla ne tiedostot tuonne luomaasi hakemistoon. Jos lataat muistikortilta sovelluksia ne kysyy aina minne ne asennetaan. Useat sovellukset täytyy kopioida suoraan "oletus hakemistoihin" joista ne sitten voi poimia sovellukseen, esimerkkinä karttapohjat sekä soittoäänet ja taustakuvat.
   

Jaa tämä viestiketju