8910i ja Bluetooth ei mene päälle?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Rage, 14/2/05.

 1. Rage

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ongelma on siis otsikon mukainen, Connectivity -valikosta valittuani Bluetoothin ja koetettuani laittaa sen On -asennolle ei tapahdu mitään. Puhelin vain palaa aiempaan kohtaan (Bluetooth-valikko), eikä ala vilkuttamaan Bluetooth -logoa, kuten ohjekirjan mukaan pitäisi tapahtua. Puhelin ei siis myöskään saa yhteyttä koneeseen, yllättäen, mistähän apua?
  Info-puolelta puhelin ilmoittaa versioksi 05.25, ja päivämääräksi 14.01.2004. Malli on NHM-4NX, eli 8910i, ja Aasian malli, mutta sillä ei asian suhteen liene suuremmin tekemistä (standardit lienevät täysin samat). Auttaisikohan softapäivitys? Uhkailivat eri asian tiimoilta vain Nokian Service Pointissa, että täytyy lähettää jonnekin Tampereelle päivitettäväksi (kuullemma saattaa sisältää eri rautaa, eikä päivitys siksi välttämättä onnistu kuten normaalisti), eikä suuremmin kiinnostaisi.
  Donglena on nyt tämä paljon puhuttu EPoX DG-03, vaikka sillä tuskin on merkitystä, sillä kone tunnistaa laitteen ja suostuu etsimään muita laitteita, tosin tuloksetta.
  Kovasti kiitosta vastauksista jo etukäteen kaikille!
   

Jaa tämä viestiketju