8800 sirocco uudet kuoret

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja ilaril, 6/7/09.

 1. ilaril Vieras

  0   0   0

  Osaisikohan joku teistä auttaa. Sain käsiini 8800 Sirocco goldin, joka tosin entisen omistajan toimesta niin pahoinpidelty malli, että pitäisi kuoret vaihtaa. Tarvitsi siis jostain löytää aidot kuoret, kun oletettavasti liikkeessä tuon teettäminen maksaa ~paljon. Koitin netin ihmemaasta etsiä kuoria, mutta ainoat mitä tuli vastaan oli ebaystä näitä alle 40e settejä. Näistä taas järki väittää vastaan ettei voisi olla noin edullinen.
  Tarve olisi saada melkeinpä kaikki ulkoiset osat vaihtoon kerralla. Näppäimistö on ainut joka kunnossa, mutta taitaa olla sama vaihtaa sekin kerralla.

  Jos siis joku osaisi auttaa löytämään tarvitut osat, niin olisin kiitollinen.

  ilari
   
 2. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Eiköhän ne vaikka tuolta saa tilattua http://www.anglo-service.fi/
  Eivät varmaan ihan mitään kovin halpoja ole, joten voi hyvinkin mennä lähelle 200e tuo kuorien hinta. Muistaakseni pelkkä etukuori maksaa jo 50e luokkaa sirocossa.
   
 3. ilaril Vieras

  0   0   0

  Kiitoksia vinkistä!

  Se oli jo tosiaan tiedossa että edullista tuo ei tule olemaan. Silti mielummin laitan tuon kuntoon niin siitä on puhelinta pitkäksi ajaksi. Ikävästi en saanut paketin mukana myöskään bt-hf:ää, pöytätelinettä enkä suojapussia. Ei ollut kuulemma saanutkaan niitä ostaessaan, eikä ollut sitten osannut vaatia maksamastaan. Ehkä tuosta vielä saa itselleen nätin käyttöpuhelimen pitkäksi aikaa.

  Onko Anglo-servicellä jonkinlaista mahdollisuutta käydä paikanpäällä, tiedätkö?
   
 4. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Ei enään, kun pitäjänmäen elisa lopetti. Sen kautta niitä asioita sai hoidettua, kun olivat viereikkäin. Toki varmasti mikä tahansa kännykkäliike mikä tuonne puhelimia lähettää pystyy ne osat tilaamaan ellet itse halua.

  Missään suomalaisessa nettikaupassa ei ollut ainakaan näkyvillä tuohon malliin kuoria, joten huollon kautta varmasti helpoiten saa jos varmasti alkuperäistä tavaraa haluaa.

  Toinen mahdollisuus voisi olla se flag ship liikkeen vieressä oleva mobile spa huolto. Sehän on siis ihan liike mihin voi mennä. Sieltäkin varmasti luulisi saavan ainakin tilaamalla.
   

Jaa tämä viestiketju