7650 wap?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja tuomasstar, 24/10/02.

 1. tuomasstar

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  Hei nyt tartteisin neuvoja...!!!

  Niinkin yksinkertaisesta ongelmasta on kyse kuin wapin käytöstä...eli miten pääsen ylipäätään wappiin...itselläni RL liittymä...pitääkö sopia jotain RL:n kanssa...Mitä minnekkin pitää laittaa jotta saan wappi sivu auki..tää vaan valittaa et pitää tarkistaa yhteysosoitteet...!?!? Kait ne sit on siellä väärin, mut millä yhteys osoitteilla sit saa noita wappi sivuja auki...entäs sitten tämä GPRS...voiko sitä käyttää wappiin mentäessä?? vai? Ja puhelimeni oli N7650.
   
 2. Coitus

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/02
  Viestit:
  130
  Tykkäykset:
  0
  Moro! Eikös ne lähetä asekset suoraan puhelimeen, kun soittaa RL:lle, Näin ne ainakin teki S:lla. Minulla on kanssa Nokia 7650 ja liittymä on d..(en viitsi mainostaa ja sanoa koko nimeä) perusliittymä+gprs. Kiinteä hinta on kuussa noin parikymmentä euroa ja wappi ja sähköposti saa olla auki vaikka 24h/vrk. Gprs on vielä siitä huono systeemi, että sillä ei voi hoitaa pankkiasioita wapilla, on kai liian turvaton.
   
 3. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Radiolinjan sivuilta (www.radiolinja.fi) voi lähettää puhelimeen tekstiviestillä WAP-asetukset maksutta (sivuilla on eri asetukset eri malleille). Ja kun olet asetukset tallentanut puhelimeen, WAP toimii (tai siis ainakin pitäisi toimia).

  GPRS pitää kytkeä soittamalla Radiolinjan asiakaspalveuun (tai käydä kytkemässä jollakin Radiolinjan jälleenmyyjällä). GPRS maksaa kuussa jokusen euron (kk-maksu) ja lisäksi se maksaa siirretyn datan mukaan. Ilman GPRS:ää menee vain maksu datapuhelun mukaan (eli jokainen sekuntti maksaa).
   
 4. tuomasstar

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  eipä ota toimiakseen...heittää vaan ruutuun että : YHTEYSVIRHE!

  Onko muuten hyödyllistä ottaa tuo gprs käyttöön...tekeekö sillä mitään...vai maksaako siinä vaan turhasta?!? Itse en tuota wappia kovin usein tule käyttämään ja sähköpostin voin lukea päivittäin koneelta!
   

Jaa tämä viestiketju