7650 ja Sony DCR-PC120 Net-kamera

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Hefe, 12/7/02.

 1. Hefe

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/02
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Eijoo vielä hommattuna 7650:aa, mutta onko tietoa toimiiko yllämainittu yhdistelmä kuinka joutuisasti.

  Nimittäin 7650 ja Sony DCR-PC120 BT Internet videokamera.

  Kokeilin nopeasti kaverin hommaamaa Sonya ja omaa Noksu 6310i:tä. BT -yhteys muodostui kojeiden välille joutuisasti ja sain LÄHES lähetettyä videokameralla otetun stillkuvan sähköpostitse eteenpäin (avasi yhteyden, mutta pozti ei jostain syystä lähtenyt kulkemaan ) Jäi ilmeisesti kamerapuolella jokin nettipuolen konffaus tekemättä, kun ei ollut ohjekirjaa juuri silloin matkassa.

  Anyway. Ajatuksena siis se, että kameralla otetun kuvan voisi BT:n avulla siirtää 7650:n muistiin, josta sen voisi "rauhassa" siirtää puhelimen sähköpostiasetuksia käyttäen eteenpäin. Ei ole vaan tietoa toimiiko yhdistelmä ko tavalla. Sony ja 6310 yhdistelmässä sähköpostiasetukset siis luodaan kameraan, ja puhelin toimii vain yhteydenluojana. Liekkö onnistuu...tietääkö ketään??

  Tukeekos 7650 tuota IrTranP -protokollaan, joka on mm 9210:ssa. Voisi käyttää vanhaa Casio digistilliä kuvien räpsimiseen ja lähettelyyn.

  IrTranP -kameroita ei taida olla muilla kuin Casiolla, JVC:llä ja sitten työ Concorde vai mikälie...??

  Sitten vielä... Olen vertaillut 7650:n ja Ericssonin kameroiden kuvia. Nokian kuvissa reunaalueille tulee omituinen "haloilmiö" elikkä kuvat ovat reuna-alueilta haiduja. Ericssonin vastaavan kännykameran kuvat sen sijaan vaikuttavat pääosin kelvollisilta - tasalaatuisilta. Johtuisiko Nokia kuvien "epäskarppius" mahdollisesti linssistä, liekkö on muovinen vai Carl Zeiss -klasia??

  =-0
   

Jaa tämä viestiketju