7650 IrDa tiedonsiirto?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja olli175, 9/9/05.

 1. olli175

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/04
  Viestit:
  250
  Tykkäykset:
  0
  Ostin nokia 7650:aan tuommoisen usb-infrapunapalikan. Asensin ajurit ym. Puhelin saa kyllä yhteyden kännykkään. Kun laittaa puhelimesta infrapunan päälle, koneen oikeeseen alakulmaan tulee jotain tyyliin: "Langaton linkki. Nokia 7650". Sitten siihen tulee semmonen "Lähetä tiedostoja langattomaan laitteeseen". No eihän siinä, olen yrittänyt lähetellä kaikenlaista puhelimeen.
  90% yrityksistä päättyy siihen että tietokone sanoo "Yhteys katkennut tai este yhteydessä" (tjsp). Sitten puhelin menee tilttiin ja siinä luke vain "Muisti täynnä. Poista sovelluksia....". Tuosta se lähtee vain ottamalla akku irti.

  Mutta olen saanut jotakin pelejä (n. 5kpl) siirrettyä, jotka toimivat mainiosti. Mutta kun yritti ottaa kameralla kuvan, niin se sanoi vaan "Muistia et tarpeeksi..." ja blablablaa... poistin pelit ja kamera rupesi pelittämään niinkuin ei mitään.

  Ja sitten. Infrapunan avulla en ole saanut siirrettyä mitään puhelimesta tietokoneelle. Kun rupeaa lähettämään (esim kuvaa) niin tietokoneelle ilmestyy ruutu "Haluatko vastaan ottaa tiedoston *kuvan nimi*.jpg ?"
  Sitten kun hyväksyy niin puhelimeen tulee latauspalkki. Tiedoston siirto ei näytä onnistuvan, palkki pysyy kokoajan jossain 10% tienoilla. Eikös irdan nopeus ole kumminkin ihan kohtuullinen, joten 25 kilotavun kuvan siirtoon ei pitäisi kauaa mennä.

  Kertokaa jos tiedätte vastauksia ongelmiini :) Yritin etsiä vanhoja viestejä, mutten löytänyt niistä vastauksia ongelmiini :(
   

Jaa tämä viestiketju