1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

7250i probleema

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Koff, 25/12/03.

 1. Koff

  Liittynyt:
  19/10/03
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Sain juuri joululahjaksi uuden nokian 7250i kännykän.
  Siinä oli valmiina jonkun miehen valokuva joka näyttäisi että se on otettu jostain kännykkäliikkeestä, ja joku toinen ihme kuva? Kuuluuko noiden olla valmiina oikeasti tossa puhelimessa? Akku oli paikallaan, aiemmin ostaessani puhelimia akku on ollut erillään muovipussissa.Ja niin onko tossa 7250i:ssä normaalisti niin tumma näyttö että kun näytönvalot sammuu niin kännykkää pitää katsoa nenä kiinni näytössä että siitä näkisi jotain. Kännykkä oli kumminkin myyty uutena.

  Onko muilla vastaavia kokemuksia?
   
 2. Skopa Vieras

  xx

  Ei taida olla "uusi" puhelin kyseessä.. kannattaisi varmaankin käydä joogaamassa myynti puljussa
   
 3. Aero

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2960
  Tykkäykset:
  0
  Tuohan on esiltä myyty kone. Onko väliä kun kuitenkin toimiva laite ja lahjan ostaja varmaan ei saanut paketissa olevaa laitetta, koska ne oli esim. loppu? Itse myyn esilläolevia laitteita (en mobbessa :) pilvin pimein jos ei ole myyntipaketissa olevaa korkkaamatonta laitetta. Tosin laitan sen uuteen kuntoon mikäli puhelimessa on jotain kuvia tjsp. ja tietysti asiakkaalle ilmoitetaan asiasta.
   
 4. Apa

  Liittynyt:
  9/1/03
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  Mäkii sain lahjaks saman koneen...Joo on mullakii niin tumma näyttö, et kun valot sammuu niin mitää ei näy. Muuten on toiminnu kun unelma...tän yhen päivän :D:D Ainoa juttu mikä tässä ärsyttää on valikoiden hitaus, vrt 3510:n. Onko muilla hitaat valikot? Ja softa on 3.22.
   
 5. Skopa Vieras

  xx

  Veikkaan että ei ole paljon ilmoiteltu ettei olekkaan ihan puhtaasti uusi kone kyseessä vai miten on? Käyt hakemassa uuden puhelimen itsellesi tai pientä hyvitystä ainakin liikkeestä
   
 6. tommi24

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  1
  Sama softa on ja edellinen puhelin oli myös 3510. Pientä hitautta on huomattavissa, mutta kai siihen pitää vaan tottua.
   

Jaa tämä viestiketju