7250 + kaapeli + dna gprs + winxp --> mikä vikana?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja rankku#1, 25/7/03.

 1. r

  rankku#1

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Kaveri on yrittänyt saada jo pari viikkoa kyseistä yhdistelmää toimiin, ja pyysi sitten minua IT-osaajana katsoon, jos saisin vaikka toimiin. No enpä saanut, varsinkaan kun ei puhelimista eikä gprs:ta juurikaan kokemusta ole. Jospa jollain täällä olisi tullut sama vastaan?

  Kerron nyt tässä ongelmasta sen minkä muistan: eli ongelma on se, että yhteys ei avaudu ollenkaan. Ikkunassa koneen ruudulla näkyy ensin "opening port" --> dialing *99# --> tämän jälkeen tulee kuitenkin "error 692 hardware failure" tjsp. Puhelimen näytöllä ei missään vaiheessa näy että se yrittäisi ottaa yhteyttä. Asetuksia on muuteltu moneen kertaan ja DNA:n as.palveluun soiteltu, mutta ei vaan lähde toimiin.

  Puhelin näkyy connection managerissa (vai mikä se nyt oli) ja pc-suitella pystyy siirtään tavaraa, gprs-asetukset tilattu dna:lta ja puhelimella surffaus onnistuu. Mutta koneelta ei vaan saa yhteyttä. Ihmetystä herätti myös, kun asensin Pc-suiten uudestaan, ettei se löytänyt usb-portteja. Tosin tätä foorumia selatessa käsitin että pc-suitea ei välttämättä edes tarvita?

  Nokian modeemi-ajuri (.inf) asennettu, kuin myös kaapelin ajurit. Mitähän seuraavaksi pitäisi kokeilla? Ehdotuksia tulemaan, kiitos.
   
 2. J

  Juuei

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/03
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
 3. d

  dmex

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Uninstalloi PC Suite, ja asenna vaikka modeemiajurit uudestaan..