7250 ja näppäinvalovika

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Diesel, 31/10/03.

 1. Diesel

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Ongelmat alkoi eilen, kun huomasin kahden alimmaisen näppäinrivin ledien sammuvan aina vasenta navia tai nuolinäppäimiä painaessa
  (-> valot vilkkuvat).
  Pyyhin pölyt kuorien alta ja puhdistin näppäimet mutta eihän siitä apua...
  Huoltoon pitää kiikuttaa. Kyrsii ja paljon. Meikäläisen tuurilla varapuhelin on aina poikkeuksetta joko 5110 tai 3310 ja huoltoaika venyy kolmeen- neljään viikkoon. Pahinta on se, että huollossa asentavat pyytämättä uuden ohjelmistoversion, joka palauttaa alkuperäiset asetukset, pyyhkii kalenterimerkinnät ja tilatut soittoäänet. Juuri kun on onnistunut "personoimaan" luurin, että se tuntuu omalta.

  Mikähän ledeissä vikana? Kosketushäiriö?
   
 2. Duunari

  Duunari Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/03
  Viestit:
  871
  Tykkäykset:
  31
  Avaa kuoret ja kiristä kaikkia (etenkin alimmat) ruuveja. (Torx kanta)

  Itsellä 6610 korjaantui samoista oireista näin.
   
 3. gupla

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  Käytä hetki jonojen selvittämiseen ennen huoltoonvientiä (huoltoliikkeet löytyvät Nokian sivuilta) tai vie puhelin paikkaan jossa on oma huolto(jos mahdollista),jää ainakin yksi välietappi pois.
  Uuden ohjelmiston asentaminen kuuluu tehdä huollossa AINA jos asiakas ei toisin pyydä. Joten pyydä ettei sitä tehdä(jos ei vian korjaamisen kannalta välttämätöntä) tai painota (lue:pyydä) tietojen säilytystä ja tarkista, että ko asiat todella mainitaan huoltolähetteessä. Aina tietojen säilytys ei ole mahdollista, mutta sitä on ennakkoon vaikea tietää varmasti. Ongelmana ovat etenkin tiedot joita ei saa Nokian content copierilla talteen, koska silloin huoltaja on täysin huolto-ohjelman armoilla.
   
 4. Sir Alex

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/12/02
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Laitanpa tämän tähän ketjuun kun en viitsi uutta avata. Mikähän mahtaa 7250:aa vaivata kun yrittää Luettelo-valikossa valita Soittajaryhmät niin puhelin siirtyykin takaisin valmiustilaan? Tämä "ominaisuus" ilmestyi puhelimeen huoltokäynnin jälkeen. Löytyykö asetuksista joku kohta mitä pitäisi säätää vai pitääkö lähteä huollon pojilta kyselemään mitä he ovat puhelimeen viritelleet?
   
 5. janza

  janza

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/03
  Viestit:
  99
  Tykkäykset:
  0
  Ledit huonosti tinattu. Itellä oli 8210:ssä sama vika, tinasin uudelleen ja toimi.
   

Jaa tämä viestiketju