7210 volyyminäppäin, apua!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jazzo, 29/6/04.

 1. jazzo

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/4/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Puhelimeni rungosta meni rikki näppäin, jolla säädetään äänenvoimakkuutta ylöspäin. yritin liittää sen piirilevyyn superliimalla, mutta se ei lähtenyt toimimaan. (pitäisi juottaa kiinni, ja hinta olisi 55 €, joten en viitsinyt jättää huoltoon.)

  Puhelin on siis todella hiljaisella, kun ääntä ei voi säätää ylöspäin. ELI kysymykseni on, jos joku guru tietäisi jonkin koodin (esim *#jotain#), tai toisen "kikan" saada puhelimen kaijutinta kovemmalle.

  Huomasin jo että laittamalla HF:n ja radion päälle tulee voimakkuuteen lisää palkkeja, mutta kun irroittaa HF:n, puhelin hiljenee taas. Eli sekin on jo kokeiltu.

  Kiitos jo etukäteen, jos joku keksii keinon!!!
   
 2. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  varmaan joku osaisi juottaa sen siihen levyyn halvemmallakin...
   
 3. alkkarit

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/02
  Viestit:
  166
  Tykkäykset:
  0
  No jos sitä kontaktipintaa sohis jollain rautalangalla.
   
 4. gupla

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  Parhaassa tapauksessa olet tietenkin käyttänyt liimaa, joka sulattaa kaiken muovin, särkee vol-kytkimen ja jättää jälkensä myös piirilevyyn. Jos tähdet ovat kohdillaan, niin on jopa mahdollista, että korjaus on mahdotonta tuon "kotikorjauksen" jälkeen.
  Asetusten nollaaminenkaan ei valitettavasti tuota äänen voimakkuuta tainnut palauttaa normaaliksi, joten ei taida auttaa kuin puhelimen huollattaminen jollain, joka sen osaa. Jos tuo liimailu vaikeuttaa korjaamista, niin huollot voivat hyvinkin veloittaa jopa enemmän tai kieltäytyä korjaamasta. Mutta ne ovat sitten niitä oppirahoja kotikorjaamisesta...
   

Jaa tämä viestiketju