1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

7210 ja WebViewer

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jostrom, 23/10/02.

  1. jostrom

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Onko kukaan saanut kyseistä yhdistelmää toimimaan ? regwirelesin sivuillahan ei todeta ohjelman tukevan 7210:aa. Anyway, asensin kyseisen softan puhelimeen ja asennus sujui hyvin ja softa lähtee käyntiin. Kun yritän avata jotain urlia menee homma näin:

    1. Contacting server
    2. G merkki ilmestyy (eli yrittää yhteyttä)
    3. Ilmoitus: "Yhteys katkesi, yritä uudelleen"
    4. Error: "java.io.IOException"

    Operaattori on rätinälinjan teknisen asiakaspalvelun ja reqwirelesin neuvojen mukaiset:

    Palvelut - asetukset - palveluasetukset valikko:

    Asetusryhmän nimi: Internet
    Aloitussivu: (tyhjä)
    Yhteystyyppi: Jatkuva
    Yhteyden suojaus: Ei käytössä
    Siirtotie: GPRS
    GPRS-yhteysosoite: internet
    IP-osoite: 0.0.0.0
    Todennustapa: Normaali
    Kirjautumistapa: Automaattinen
    Käyttäjätunnus: rlnet
    Salasana: internet

    Olisko noissa tai jossain muualla jotain säädettävää vai onko vaan uskottava ettei kyseinen softa toimi tuossa. Onko tarjolla jotain vastaavaa ?
     
  2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Lite versio toimii
     
  3. jostrom

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Mulla tulee Lite-versiollakin ihan samat virheet. Eli selvästikin asetuksissa on vikaa. Mikä operaattori sulla on käytössä ? Mitenköhän noita asetuksia pitäisi muokata, että saisi ton softan toimimaan ?
     
  4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Kokeile laittaa yhteydet valikon GPRS yhteys osoitteeksi internet.
     
  5. jostrom

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    On laitettu.

    Yhteysosoitteen alias: Internet
    GPRS-yhteysosoite: internet

    Oliskohan jotain muuta ?
     
  6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Palveluissa on ollut operaattorin normaalit WAP asetukset, ja yhteydet asetuksissa avoimen internetin asetukset. Kokeiltu Sonera ja DNA. Eli ohjelma on toiminut heittämällä, ja mainitut asetukset ovat luurissa olleet jo muutenkin , en tiedä kumpaa yhteyttä ko ohjelma käyttää
     
  7. jostrom

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Jees sain Liten nyt toimimaan. Webviewer sensijaan antaa nyt seuraavan virheilmoituksen: Unexpected server response

    Eli sitä ei sitten kai saa toimimaan...
     
  8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    En yllättyis jos siitä tulee series 40 (7210) versio.
     
  9. jostrom

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Joo, pitää toivoa niin. Oletko muuten saanut EmailVieweriä toimimaan ? Itse taistelen juuri sen kanssa, mutta ongelmat saattavat johtua myös duunin mailiserveristä...
     
  10. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    En, Enkä välttämättä usko sen heittämällä menevän??
     
  11. jostrom

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Haa, meilin lähettäminen onnistuu... Mutta se menee näköjään reqwirelesin kautta....
     
  12. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Hienoa!
    Kyllä menee, ja sen pitää ko laitteessa mennäkkin.
     
  13. jostrom

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    No niin IMAP-palvelinta käyttäen suostuu hakemaan email otsikot, mutta viestiä ei näytä. Valittaa content typeä. Melkein toimii ;)
     
  14. alump

    Liittynyt:
    20/6/02
    Viestit:
    91
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Samsung Galaxy Nexus
    Mulla toi Webviewer Lite heittää aina vain "yhteys katkesi, yritä uudelleen" ja perään ton Javan virheilmoituksen. Toi ei niin lite-versio toimii yhtä huonosti. Missä vika? Liittymänä on dna. Ja toi 0.0.0.0 on kyllä paikallaan.
     
  15. jostrom

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    9
    Tykkäykset:
    0
    Mulla ei kelpaa toi 0.0.0.0 vaan pitää olla se oikea ip. Mulla toimii vaan lite versio. Jos laittaa ip:ksi tuon nolla-koodin ei toimi kumpikaan.
     
  16. alump

    Liittynyt:
    20/6/02
    Viestit:
    91
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Samsung Galaxy Nexus
    Sain "oikealla" IP-osoitteella Liten toimimaan. Loistavaa, nyt vaan odottamaan että tulisi ihan vartavasten Series40:lle tehty versio. :)

    Jotain mailisoftaa pitäisi kanssa kokeilla. Mikäs nyt tässä luurissa toimisikin?
     

Jaa tämä viestiketju