6820 & PC Suite bluetoothilla

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Anak, 27/1/04.

 1. Anak

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Moi!

  Olen yrittänyt etsiä täältäkin apua mutta toistaiseksi tuloksetta, joten kysynpä sitten. Mikähän mahtaa mättää kun käytössä on Nokia 6820, Epoxin BT dongle ja Win XP? BT-yhteys toimii hyvin, pystyn siirtelemään tiedostoja selailemaan kännyn tiedostoja jne. Luuri toimii jopa modeemina ok.

  Mutta kun yritän saada PC Suiteen yhteyttä Connection managerilla niin homma ei vaan pelitä. Valitsen Connection Managerista Bluetooth-yhteyden, valitsen listalta "Nokia Bluetooth -puhelin" ja painan käytä. Valitsen tämän jälkeen oikean COM-portin, känny ilmoittaa jo että yhteys muodostettu. Sekunnin päästä yhteys sitten katkeaa ja Nokian softa ilmoittaa "connection opening to the device failed" ja känny kertoo että yhteys poikki.

  Olen asentanut BT softan uudelleen sekä PC Suiten useaan otteeseen mutta mikään ei tunnu tehoavan.

  Löytyisikö mitään vinkkejä? Aiemmin 7650:n kanssa kaikki yhteydet toimi moitteetta samalla BT:llä.

  -Antti
   
 2. Vespa

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  PC Suite ja BT

  Kysymys kuuluu mitä BT stackkia Epox käyttää? Jos se käyttää Widcommia niin normaali paritus läppärin ja luurin avulla onnistuu BT neigbourhoodin/My bluetooth places kautta ja sitten ConnuManageria, mutta jos kyseessä on DigiAnswerin murheenkryyni niin tee seuraavaa. Parita puhelin ja läppäri BT softan kautta käyttämällä Dial-up networkingia. Pura aktiivinen yhteys(nykyinen yhteys) luurin UI:lta (paritus jää silti). Tän jälkeen käyt ConnuManagerista painamassa BT täpikän päälle ja odottelet kun sun luurin nimi ilmestyy. Kaksoisklikkaus ja vihree luuri-ikoni nimen viereen ja yhteys on valmis.
  Mulla on molemmilla yllämainituilla BT stackeilla varustetut donglet ja molemmat kyllä pelittää, mutta Widcommi on kyllä huomattavasti parempi jo paremman käyttäjäystävällisyytensä vuoksi.
   
 3. Anak

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Re: PC Suite ja BT

  Näyttää olevan "Widcomm Bluetooth Software 1.2.2.9". My bluetooth placen kautta homma toimii hyvin, ei mitään ongelmia. Connection manageriin ei vaan ilmesty muuta kuin "Nokia Bluetooth -puhelin". Ihme homma kyllä tämä... PC Suite kertoo versioksi 5.0.28.012.

  Muita ideoita?

  -Antti
   
 4. Oliver

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/04
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Widcommilla mullakaan ei tule muuta kuin tuo "Nokia Bluetooth -puhelin" mutta sen valitsemalla aktiivikseksi niin pitäisi muistaakseni kysyä COM porttia johan pitäisi pelittää :) TDK bt donkkari näyttää jopa nimen!! :-/
  Oliko siellä myyntipaketissa tuo PC Suite mukana vai otitko netistä jonkun, tuo versio taitaa olla jonkun aplikaation versio, ei PC Suiten?
   
 5. Anak

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  6820 & PC Suite

  Kuten ensimmäisessä viestissä kerroin niin yhteys muodostuu abt 1 sekunniksi kun valitsee COM portin jne.

  Asensin PC Suite 5.65:n. Sen mukana asentui myös toi connection manager, joka kertoo "Nokia PC Suite 5.0.28.012". Sama PC Suiten versio (5.65) löyty myös kännyn mukana tulleelta rompulta mutta ton paketin imutin netistä. Sama ongelma oli kyllä kun aluksi asensin Suiten rompulta.

  -Antti
   
 6. Anak

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Nyt homma selvisi! Imutin uudemmat BT:n ajurit netistä (Widcomm 1.4.2) ja homma lähti pelittämään. Kiitokset kaikille vinkeistä!

  -Antti
   
 7. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on käytössä melko vanhat Widcommin ajurit, koska en ole saanut uudemmilla koko sovitinta llöytymään. Näillä on siis pärjättävä.

  Sain viimein kanssa tämän Widcommin 2.x.x.x-ajuri- ja softaversion kanssa synkkauksen toimimaan, mutta missään vaiheessa PC Suite ei tunnista laitetta 6820:ksi tai selvästi sano, että yhteys on muodostettu.

  Eli valitsin vain ComManagerissa portiksi COM4, joka on Widcommin softan mukaan BT-sovittimellani määritetty BT Serial Port -profiilille, klikkasin "Nokia Bluetooth phone" -linkkiä ja yhteys muodostui.

  t. tero
   
 8. miumiu

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/06
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Re: PC Suite ja BT

  Tuo teksti oli kyllä mulle ihan siansaksaa. :D Mulla ihan sama ongelma että tuo PC suite yhteys katkeilee. Paitsi että puhelin on Nokia 6131 ja BT on "celly Bluetooth Dongle"...
   
 9. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  Herätys miumiu, ei ole mieltä kaivaa yli 2 vuotta vanhaa viestiä esiin, tee uusi
   

Jaa tämä viestiketju