• Palvelimen muutostöiden yhteydessä on palautettu eilisaamuinen varmuuskopio eli sen jälkeiset viestit ovat poistuneet.

6760 teemat

Rating - 0%
0   0   0
Joined
Apr 4, 2010
Messages
1
Reaction score
0
kuinka saan lisättyy koneelta puhelimeen teemoja.. jos laitan liittäessäni puhelimen koneeseen et median siirtotilan niin puhelin näyttää vain muistikortin.. mihis siellä täytyy lisätä ne teemat vai tarvinko suiten koneelle?
 

MGM

dıʌ
Rating - 100%
10   0   0
Joined
Nov 17, 2008
Messages
19,182
Reaction score
9,309
Phone model
OnePlus 7
Yksi vaihtoehto on siirtää ne teemat esim. kortille ja sitten puhelimella etsit ne tiedostot sieltä kortilta (tiedostonhallinnasta) ja klikkaat sitä tiedostoa. Asennus alkaa ja puhelin kysyy kumpaan muistiin asennetaan. Pistä siis muistiin minne ne asennuspaketit laitat kortille, jotta ne sieltä löydät. Paras paikka on laittaa vain muistikortin juureen, eli ei mihinkään kansioon. Tai sitten teet niille kansion, jonka nimeät haluamasi mukaan. Asennustiedostot voit poistaa aina asennuksen jälkeen.
 

Mauski

Tunnettu jäsen
Rating - 100%
18   0   0
Joined
Apr 29, 2004
Messages
680
Reaction score
64
Jatketaas tähän kun ei viitti omaa ketjua perustaa. Semmoinen ajatus heräsi kun siirsin musiikkia puhelimeen bluetoothin kautta, että näkyykö soittolistassa nyt myös biisien esittäjän kuva?
Vai vaatiiko tämä musiikin latausta esim Nokian musakaupasta??
 
Top Bottom