6680 ja tietojen palautus

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Feider, 22/8/06.

 1. Feider

  Feider

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/05
  Viestit:
  158
  Tykkäykset:
  0
  Otin varmuuskopion puhelin sisällöstä ja kun yritin palauttaa sitä puhelimeen niin ohjelma sanoo, että puhelimen muisti ei riitä vaikka sisällä on tyhjä 512mt kortti. Kun otin kopion kortilla oli tavaraa hiukan alle 250mt. Pitääkö muistikortti pistää oletusmuistiksi jostain eli käyttöökä puhelin nyt puhelimen omaa muistia minne se yrittää palauttaa kaikki tiedostot?

  EDIT. Puhelin jää siis siihen "Alustetaan..." kohtaan ja on siinä n. 20s ja sanoo, että muisti ei riitä varmuuskopioiden palauttamiseen.
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Käsittääkseni varmuuskopio on semmoinen et se ottaa kopion puhelimen muistista, ei tietenkään muistikortista eli sen koolla/vapaalla tilalla ei oo merkitystä. Sinne puhelimen muistiin se yrittää niitä palauttaa. Näin mä sen oon käsittänä mut en oo 100% varma..
   
 3. Feider

  Feider

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/05
  Viestit:
  158
  Tykkäykset:
  0
  Varmuuskopiota tehdessä siinä kyllä näkyi, että sinne meni muistikortilta kuvat, videot, biisit ja softat. Varmuuskopio-tiedostollakin on koko juuri se reilu 200mb.
   
 4. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  niin sä teit sen varmuuskopion PCSuitella vai? (etkä puhelimella muistikortille?)
  mitäs sit, vedit formatit puhelimelle? kyllä roinat pitäs sinne mahtua takas jos ne siellä olikin? puhelimen muisti on se jotain muutama kymmenen megaa joten ei sinne paljoa mahdu, ne "roinat" siis videot kuvat yms kannattaakin pitää muistikortin muistissa. ja ei siitä kortista tarvi varmuuskopiota välttämättä ottaa. (se ruksi pois suitesta) tekee backupin vain luurista.
   
 5. Feider

  Feider

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/05
  Viestit:
  158
  Tykkäykset:
  0
  Tein pcsuitella varmuuskopion. Nyt kun sen yrittää pcsuiten kautta palauttaa niin ei onnistu. Ja kyllähän niiden pitäisi mahtua, mutta kun ei.

  Ei oikein auttanu sun postis :D
   
 6. Feider

  Feider

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/05
  Viestit:
  158
  Tykkäykset:
  0
  No niin. Asensin vanhan pcsuiten koneelle millä olin kopion luurista ottanutkin. Sain sen sillä sisään.
   

Jaa tämä viestiketju