6680 ja gallerian kaatuminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jusa.L, 15/2/06.

 1. Jusa.L Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/12/04
  Viestit:
  106
  Tykkäykset:
  5
  Ostin 6680:aan isomman 512 (transcend) muistikortin luuriin, että saan siitä hyvän mp3-soittimen, mutta jos lisään korttiin hiemankin enemmän musaa, niin galleria ei enää aukea ?!

  Eli olen lisännyt kaksi albumia (kansiota) mp3:sia äänet kansion alle tietokoneen muistikortinlukijalla ja silloin vielä kaikki toimii, mutta jos lisään vielä yhden kansion, niin sitten ei galleria enää suostu aukeamaan. Eli kun menen galleriaan, niin se vielä aukeaa, mutta sitten jos yritän mennä kuvat, musa jne kansioon, niin hypätäänkin takaisin työpöydälle ?

  Missä vika, pitäisikö nuo musakansiot lisätä suoraan muistikortin juureen, vai mihin? Luuri on uusi uusimmalla softalla ja kortilla on vielä tilaakin vaikka kuinka ja se on formatoitukin jo pari kertaa kapulassa, mutta toiminta ei vaan parane...
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  oliskohan taas vika luurin softassa?:( vois olla noissa 6680ssa esim sen aikanen softa kun ei ollu lähes tietoakaan vielä puolen gigan korteista, eli ehkä softapäivitys vois auttaa, jos sulla on takuuta voimassa niin päivitykseen vaan:)

  yleensä joo se gallery tykkäis että ne musat olis esim siellä E:\sounds kansion alla, (taikka oliko siellä alikansio \digital jo tuossa 2.6 plättisessä) eli sinne kun lisäät niin pitäis toimia.

  sitten semmonen homma, että gallery saattaa aika kauan availla itteensä sillon kun on paljon filejä kortilla, esim muutama tuhat filuakin jos on kortilla niin menee luurista riippuen jopa joitain minuutteja (se luo siellä taustalla jotain hakemisto/tiedostorakenteita tjmsp). tässä sun tapauksessa noin paljoa filejä ei varmaan ole, mutta avaus voi hidastella hieman ainakin ekalla galleryn avauskerralla.

  SITTEN (asiaan:p), yksikin hieman rikkinäinen mp3 file voi aiheuttaa sen että gallery ei aukea (noissa vanhemmissa platformin versioissa). eli vaikka joku biisi aukeasi winukassa ok, gallery ei sitä välttämättä pysty käsittelemään. elikkä voisit kokeilla vaikka niin että siirrät kansio kerrallaan lisää biisejä kortille ja koitat avata galleryä ja sitten lisätä uus kansio kunnes ei enää aukea kuten sanoit. sitten poistaa se viimeksi lisätty kansio ja lisätä joku toinen kansio biisejä. ja tälläi kokeilla aiheuttaako tuon galleryn crashaamisen joku tietyn kansion biisi tai file (soittolistojakin sulla varmaan niissä kansioissa oli?;).
   
 3. Jusa.L Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/12/04
  Viestit:
  106
  Tykkäykset:
  5
  Apua, eikö kenelläkään muulla ole ollut samanlaisia ongelmia musan siirrossa isolle muistikortille ?!

  Eli aina kun siirrän enemmän, kuin noin 200 megaa tavaraa kortille niin galleria lopettaa toimintansa, eli heittää heti takaisin työpöydälle sinne yrittäessä... Ja nyt olen kokeillut siirtää musaa sekä muistikortinlukijalla, että pc-suiten omalla audio-managerilla, mutta lopputulos on ihan sama :( Mutta vaikka galleria ei toimi, niin silti musiikkia voi kyllä soittaa music playerillä.

  Voiko musiikin laadulla olla merkitystä, kun olen pakannut mp3:set eac+lame (vbr) yhdistelmällä. Se vain ihmetyttää, että nyt kun on vaan kaksi albumia poppia (alle sen 200mt:n), niin kaikki toimii hienosti music player ja galleria...

  Mihin kansioon Nokia ohjeistaa laittamaan musiikit esim. siinä 6630:n music packissä, kun siinä tulee se iso muistikortti ?!

  p.s. nyt olen kokeillut kahdella eri muistikortilla ja kahdella eri luurilla, lopputuloksen ollessa ihan sama :(
   
 4. ZafaV

  ZafaV

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/05
  Viestit:
  719
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 3GS
  E:\Sounds\Digital, niin toimii ainakin mulla.
  Tosin musaa ei ole kuin muutama biisi (BT yhteydellä kestää pikkasen aikaa siirtää musaa luuriin ja omistan mp3-soittimen)
   
 5. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  jusa mikä softa luurissa (*#0000# idlessä)?!
   
 6. Jusa.L Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/12/04
  Viestit:
  106
  Tykkäykset:
  5
  Tässä on tietääkseni uusin mitä on tarjolla, eli 4.04.07 !

  Voisikohan tässä kortissa olla samaa vikaa, kuin on ollut Kingstonin korteissa, eli ajattelin kokeilla formatoida tämän fat16-formaattiin...
   
 7. Jusa.L Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/12/04
  Viestit:
  106
  Tykkäykset:
  5
  Vastaanpa nyt sitten itse itselleni, kun sain vihdoin muistikortin toimimaan oikein !!! EDIT: En saanutkaan :(

  Eli tälle kortille piti tehdä sama kuin joillekin Kingstonin korteille, eli formatoida tietokoneessa fat16 muotoon ja johan alkaa homma toimia...

  Eli nyt saan kortin täyteen poppia ja galleriakin pysyy koko ajan pystyssä :)

  EDIT: Fat16 formaatissa saan poppia mahtumaan about 250 megaa, mutta sitten sama jatkuu, eli galleria alkaa kaatuilemaan... Eli onko nyt niin että kortti ei vaan sovi tälle puhelimelle ja tässä on siis aivan samoja ongelmia, kuin Kingstoni threadissa on ollut juttua Kingstonin korttien kanssa...

  Voihan piru, voikohan kortin vaihtaa tällä perusteella ?
   

Jaa tämä viestiketju