6680 Järjestelmävirhe

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Sampy, 22/5/05.

 1. Sampy

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/5/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ostin puhelimen noin kuukausi sitten. Puhelin on toiminut loistavasti eikä mitään pahaa sanottavaa. Eilen otin kameralla kuvan ja suljin sen kuvan jälkeen. Muutaman minuutin kuluttua menin galleriaan mutta galleriassa ei ollut yhtään kuvaa, ei yhtään videota, ei musiikkeja eikä mitään leikkeitä. Kaikki olivat poissa. Tiedostonhallinnasta kyllä näkee että tiedostot ovat siellä mutta gallerian kautta niitä ei näe.
  Järjestelmävirhe pamahtaa näytölle kun avaa takapuolen kameraläpän tai painaa kamera näppäintä. Onko muille sattunut samaa ongelmaa?

  Boottasin laitteen mutta se ei auttanut.
   
 2. jiikoo811 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  1/8/04
  Viestit:
  533
  Tykkäykset:
  2
  Kuulemma on muillakin ollut samaa muistikortin itsestään tyhjentymisongelmaa...Joku bugi softassa, uuttaa softaa odotellaan. Itselläkin kyseinen luuri ei ole tiedot toistaiseksi hävinneet kortilta ,mutta samaa järjestelmä virhettä herjaa joskus mullakin kun yrittää kuvata.
   
 3. Gazoobill

  Gazoobill

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/5/05
  Viestit:
  89
  Tykkäykset:
  0
  !

  jep,kiva lukea sinänsä että jollakin toisellakin sama vika löytynyt k.o mallista..luulin jo että kohdalleni sattui taas maanantai kappale!? Mulla galleriasta kuvien lisäksi hävisi mm.alkuperäinen kuvanmuokkausohjelma jne..huollos vaihtoivat runkon uuteen joten vika ei sit ilm.sillä korjaannu.. Jotain muutakin pientä häröö täs on ilmennyt mut kyl takuun käsittääkseni pitäisi korvata myös uusi alkuperäinen mmc!? Kun softiahan ei ole korteilla mitä irrallisina saa hankittua? Pettyny olen kyl aikalailla kun ei toi nokia ainakaan ikuna saa noita uusia luurejaan täysintoimiva ulos!? Aina sais helvetti viedä päivitykseen suoraan kun pahvit saa ympäriltä revityksi.. =/
   
 4. rbrbrb

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/6/04
  Viestit:
  887
  Tykkäykset:
  0

  Vika liittyy puhelimen mukana tulleeseen Nokian korttiin. Kun käyttää jotakin muuta korttia, ei vikaa tule/ilmene.
   

Jaa tämä viestiketju