6670 ja kuulokkeet/mp3 --apuva--

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Anakoo, 28/9/05.

 1. Anakoo

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  No niin. Pikkuveljeni osti hätäpäissään 6670, tietenkin sen takia kun esitteessä lukee että koneesta löytyy mp3 toisto. Noh löytyyhän se mutta sen kuunteleminen yhdellä kuulokkeella saa ihmisen toisen puolen halvaantumaan. itku on niin hirveä että jotain pitää keksiä jotain.

  Onko jollain jotain kytkentä kaavaa jolla saisi rakennettua mono kuulokkeet 2:lle korvalle. Eli tiedän että ääni on mono, mutta sen sijaan että yksi kuuloke menee korvaan tarvitaan toiseen korvaan kaveri.

  Näsäviisaat neropatit älkää vaivautuko!!!! Oikeat tietäjät tervetuloa!!!

  Anakoo

  ps. loistavaa markkinointia nokialta tarjotaan paljon mutta annetaan vain osa.
   
 2. Timpuli Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/9/05
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  1
  Minä tekisin seuraavasti: Kaupasta 1 kpl 3,5mm stereoplugi (naaras) ja sopivat stereokuulokkeet (joissa siis saman kokoinen "koiras"plugi).
  Sitten vaan 6670 alkuperäisestä HF HS-5 mono-kuulokkeesta johto poikki, tietysti siitä vastausnapista hieman kuulokkeeseen päin ja niin että jää riittävästi kytkentä/ juotos varaa 3,5mm:n plugille (ja saa vastattua puheluihinkin vielä).

  Kuoritaan HF HS-5:n katkaistua johtoa pikkuisen ja juotetaan kiinni plugiin. Maa-johto (yleensä heti vaipan alla ja peittää kauttaaltaan "kuumia karvoja tai tässä tapauksessa karvaa") juotetaan kiinni plugin maahan joka on sama missä on myös plugin vedonpoisto ja samalla myös osa plugin runkoa.
  Katkaistun johdon "kuuma" karva juotetaan 3,5mm:n plugin molempiin jäljellä oleviin juotoskorvakkeisiin (L ja R) (nämä ovat kuulokkeiden koirasliittimen/plugin uloimmat "liitospinnat").
  Nyt sitten vielä varmistat että HF HS-5 "maa"karva ja "kuuma"karva ei ole mistään yhdessä. Eiku liitin kiinni ja kuuntelemaan "stereo" soundeja!
  Tämä ei pitäisi olla kuin muutaman minuutin homma (osaavalle), joten jos olet hiemankin epävarma pyydä jotain kaveria avuksi.

  En ota suuremmin kantaa/ vastuuta kuulokkeiden impedansseista ja niiden sovituksista puhelimeen mutta omasta mielestä "nappi"kuulokkeiden impedanssit ovat sen verran suuret että vaaraa puhelimen "pääteasteen" vaurioitumisesta ei ole (kunhan et tee oikosulkua juotoksillasi!)
   
 3. Anakoo

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia ohjeista :)

  Rupean heti rakentamaan. Hauskinta tässä oli se että nimeltä mainitsematon matkapuhelinkaupan myyjä oli sanonut että mp3 soitin löytyy (kuulemma myyjän motivaatio lopahti kun ei broidi halunnut vaihtaa soneraa toiseen liittymään).
  Noh löytyyhän se. mutta on vain ilkeetä muita bussimatkustajia vaivataan pakkokuuntelemalla kirkonpolttoheviä.

  Kiitokset vielä kerran....
   
 4. foba

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/05
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N8
  Tuota ohjetta soveltaen tuli tehtyä HF:stä ja sankakuulokkeista sankakuuloke puhelimeen (Nokia 6670).
  Ja toimii!!!

  E: typo
   

Jaa tämä viestiketju