6630 vilkuttaa viestimerkkiä, mitä tarkoittaa?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jampo, 3/7/06.

 1. Jampo

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ongelma on että lukemattomia viestejä ei ole. Onko tuolla symbolilla jokin muukin merkitys? Ainakaan ohjekirjasta ei ollut apua
   
 2. nujumi

  nujumi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/11/04
  Viestit:
  827
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 820, E71, 9300
  Tuo viestimerkin vilkkuminen taitaa johtua siitä, että puhelimesi viestimuisti on täynnä. Turhia viestejä poistamalla pitäisi tuon merkin hävitä.
   
 3. Jampo

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ainiin, olinpa pöljä. Sillähän se sitten hävisi. Mutta samalla tuli toinen ropleemi. Nyt tulee vähän väliä ilmoitus että "muisti täynnä, poista tietoja" vaikka muistikortilla on vielä 27megatavua vapaana. Mistä muusta muistista mahtanee olla sitten kyse? Itselle nämä nokialaiset niin outoja vielä kun tottunu vallan muita käyttämään. Kiitos kuitenkin jo tuosta ensimmäisestä.
   
 4. Seb

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  0
  Mahtaiskohan kyseessä olla itse puhelimen muisti (yht. 10Mt)?
  Sillä vakiotiedostohallintasoftalla pystyt katsomaan, kuinka paljon muistia on jäljellä. Tuo 10Mt on niin vähän, ettei sinne paljon voi asennella. Samaa muistia käytetään ohjelmien suorittamiseen.

  Joskus myös puhelimen boottaus auttaa, jos joku buginen softa ei ole vapauttanut varaamaansa muistia. Ainakin tuolla tavalla. FExplorerilla pystyy myös vapauttamaan muistia.

  Yleensä muuten ohjekirja tai puhelimen online helppi on aika hyödyllinen, kun kyseessä on joku vilkkuva symboli. Tod.näk. selviää niistä nopeammin kuin jonkun foorumin kautta.
   

Jaa tämä viestiketju