1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

6630 soittoäänet ei toimi

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja t0m1, 14/1/08.

 1. t0m1

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/1/07
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Emännän Nokiasta katosivat soittoäänet kokonaan.Ei auta hard reset,soft reset yms. Muuten toimii kuin unelma, jopa kaikki muut äänet toimivat mutta soittarit ei. Vika ilmeni ensimmäisen kerran kun oli laittanut kokonaan äänettömän profiilin ja sen jälkeen sain vielä ne resetillä takaisin mutta nyt ei auta. Mikä kikka kolmonen tähän löytyisi?

  t0m1

  Niin ja vielä nyt näyttää ettei tuo format/reset toimi ollenkaan kun puhelimeen jää esim kaikki sinne talletetut numerot tuon jälkeen
   
 2. JPW™ Vieras

  0   0   0

  Millä tavalla olet sen resetoinnin tehnyt?
  Onko ne soittoäänet muistikortilla, mitä olette yrittänyt asettaa? Jos vika onkin kortissa.. (en tiedä onko kortti mahdollisuutta kyseisessä puhelimessa, mut kysyn nyt saman tien).
   
 3. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  joo katto tuo JuhaWn kommentti ensin..

  mutta koitas deep resettiä toisella tapaa, eli virrat pois luurissa -> Vihreä luuri + Tähti + nro3 pohjaan -> toisella kädellä virrat päälle -> pidä kolme nappia pohjassa niinkauan että luuri buuttaa -> pitäs mennä PIN queryyn (tai City/Country suoraan jos pin kysely ei päällä tai sim ei sisässä)

  nollasko nytten luurin
   
 4. t0m1

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/1/07
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  No perk....eilen ei tuo nappi formatkaan toiminut ja nyt pelitti kerrasta.Olisiko sitten näppi lipsunut joltain napilta.Nyt toimii taas äänet.
  Niin tosiaan ei ollut väliä oliko muistikortti sisässä tai ei,nokian omat tai lisätyt,samoin ei vaikutusta.
  Ja kokeilin kaikki kolme tietämääni tapaa eli ne kaksi numerosarja resettiä ja tuon kolmen napin painamisen.
  No kiitos kuitenkin,en varmaan olisi viitsinyt enää kauaa noita räplätä ;)

  Mutta sitä kyllä ihmettelen ettei niillä numeroreseteillä ollut mitään vaikutusta kun ainakin *#7370# on toiminut aina noissa luureissa...liekö kiinni tähtien asennosta Venukseen taas tämäkin :)
   

Jaa tämä viestiketju