6630 ja viivakoodin lukija

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja stadt, 25/10/05.

 1. stadt

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/9/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Esittäisin jollekulle symbian-velholle tuottoisaa ideaa:

  Tutkiskelin tuossa viivakoodin lukemiseen tarkoitettua ohjelmaa 6630:ä ajatellen. Tuo ohjelma oli ilmeisesti tarkoitettu ainoastaan tuotteissa olevien viivakoodien hupi-lukemiseen.

  Onko kukaan vielä jalostanut ideaa siten, että kännyä voisi käyttää PC:n yhteydessä toimivana viivakoodilukijana laskuja maksettaessa??? Laitehan helpottaisi tuhansien ihmisten paperilaskujen maksamista kotikoneella.

  Mikäli tällä ajatuksella joku kohoaa miljardööriksi, niin onneksi olkoon! Jään odottelemaan toimivaa sovellusta!
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Et kertonut millaisesta sovelluskesta puhuit, mutta viivakoodinluku toteutuksia on ollut 7650:Sta alkaen. parhaissa rauta mukana jotta sitä voitaisiin edes jossain määrin ajatella ammattikäyttöön, eli siis sovelluksia löytyy.

  PClle saa viivakoodinlukijoita jotka toimivat.
  Jos kustannustehokkaasti hommaa pitäisi hoitaa niin siinä pitäisi käyttää laitteen kameraa (kuten joissain toteutuksissa tehdäänkin), pankkiviivakoodin lukemiseen tietenkin luontevin ymäpäristö olisi silloin jos luurilla ne pankkiasiat hoidettaisiin.

  Yleisesti ottaen s60 koneissa n90 on sellainen missä lähikuvaus ominaisuudet ovat sitä laatua että lukeminen käyettävästi sujuu, mutta laitekanta kehittyy ja uskon että tekniset rajoitteet vähenee.

  Pankkiviivakodin ongelma on sen fyysinen koko, jonkin EAN koodin lukeminen on huomattavasti helpompaa.

  Ymmärtääkseni rikastamuninen on varsin hyvin miinoitettu, eli käsittääkseni hyvin monenlaisia toteustapoja on suojattu, siis muitakin kuin ns. perinteiset viivakoodit. Toki ainahan voi maksaa lisenssi maksuja ja tehdä niin loistavan tuotteen että asiakkaat maksavat ja itsellekkin jää jotain...
   

Jaa tämä viestiketju