6610 sähköpostiasetukset ja käyttö

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Supreme, 11/9/03.

 1. Supreme

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/02
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Katselin tuossa hieman hakutoimintoa käyttäen, mutta en löytänyt oikein etsimääni tai sitten en käyttänyt hakua oikein. ;)
  Noh jokatapauksessa kysynkin nyt voisiko joku ystävällisesti kertoa miten saan 6610:iini sähköpostiasetukset kuntoon/tallennettua ja näin ollen käytettyä sähköpostia.

  Palveluntarjoajia minulta kyllä löytyy eli pop3 ja imap onnistuu ja niihin tunnukset jne, mutta kun yrittää kyseisellä puhelimella lähettää sähköpostia se kysyy tuota kummaa sähköpostipalvelimen numeroa, tätä en siis tiedä ja jos laittaa vaan jonkun niin se lähettää sähköpostin heti eli eikö 6610:iin saa edes laitettua noita asetuksia imap jne palvelinasetuksia? Radiolinjan sivutkin auttavat tähän asiaan aika vähän kun siellä sanotaan vaan lähettävän palvelimen nimi eli smtp.mobiili.net

  Jos joku voisi minua valaista mistä saan asetukset kuntoon ja vaikkapa esimerkkinä miten sinulla nuo asetukset on siellä laitettuna ja miten toimii.

  Vai tuota tarviiko tämä sähköposti-ominaisuus jotenkin erikseen tilata liittymäntarjoajalta eli tässä tapauksessa Radiolinjalta? Minulla ei ole mitään kuukausihintaista gprs:ää käytössä, mutta normi wap-gprs asetukset toki on ja näin ollen wappailu onnistuu kyllä, mutta tarvitsenko jonkun kuukausihintaisen gprs palvelunkin vielä lisäksi? (muistelin lukeneeni jotain tälläistä)
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ko puhelimessa ei ole pop3/imap4 tuke, laitteesta löytyy SMS pohjainen "sähköposti" tuki.
  Sähköpostia voi luke wapin kohtuu helposti jos sähköpostin tarjoaja sitä tukee. On myös WAP palveluita joilla voi lukea POP3 sähköpostin, tietoturva ei nyt välttämättä ole paras kun käytetään ylimääräisiä välikäsiä.

  Laitteeseen saa myös reqwireles:in EmailViewerin (java) jolla voi lukea pop3 ja imap laatikoita ko ohjelman tekijän proxyn kautta , mukana myös vieweri muutamalla tiedosto tyypille.
   
 3. Supreme

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/02
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Mitäs näitä wap-palveluita sitten olisi joilla voi lukea pop3 sähköpostin? Niin ja tuon EmailViewerin hankintaan pitäisi siis olla datakaapeli? mistään ei hyvää ja toimivaa email ohjelmaa saisi esim tilattua suoraan ja veloitettuna puhelinmaksusta?

  Niin ja kertokaapa esim joitakin ilmaisia wap:lla käytettäviä sähköposteja.

  Tai jos on vielä muita keinoja mitä sovelias luetteli.

  harmi kun ei ole suoraa pop3/imap tukea tuossa..ei se nyt niin kauhea juttu ole kun kuitenkin joka päivä kotona pääsee lukemaan sähköpostin koko ajan, mutta olisihan se ollut mukava lisä myös matkalla tsekata maili puhelimella.


  edit:

  Näköjään voi tuon EmailVIewerin asentaa wapilla lennossa:
  "With most phones, you can install EmailViewer over-the-air by visiting http://reqwireless.com/wap in your phone's WAP browser."

  Mutta kuuluukohan 6610 tuohon "most phones" niin ja en tiedä viitsiikö trial-versiota ottaa jos sitten menee kiinni 15. päivän sisään ja ohjelmakin maksaa sen 19 dollaria vai mitä olikaan.
  Mitään hyviä ilmaisia?
   
 4. K-80 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/03
  Viestit:
  136
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Huawei Nexus 6P 64GB
  Muistaakseni sunpointin sähköpostin voi tarkastaa wapin kautta, osoite taisi olla http://wap.sunpoint.net, tietenkin tunnus pitää tehdä netissä ensin.

  Emailviewer toimii 6610:ssä, olen kokeillut.
   
 5. J^x

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  0
  Täältä saa Sirius E-mail -nimisen sähköpostiohjelman. Itsekin 5 euroa tuohon sijoitin. Saa kokeilla ilmaiseksi. Hinta/laatu -suhde kohdallaan. Hyvin toimii 6610:ssa
   

Jaa tämä viestiketju