6610:iin datakaapeli vai IrDA?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja JVTL, 4/6/03.

 1. J

  JVTL

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/03
  Viestit:
  71
  Tykkäykset:
  0
  Kyseisen puhelimen hankinta edessä ja jonkin moinen yhteys koneeseen olis kiva. Niimpä ajattelin kysyä muiden mielipiteitä ennenkö tilaan kaapelin tai IrDAn.

  Puhelimen mukana toimitetaan ilmeisesti PC Suite ja kummankin yhteystavan kautta yhteys onnistuu? IrDA:n nopeus on myös riittävä ja yhteys luotettava? Yhteyden tarkoitus on siirtää satunnaisesti taustakuvia ja soittoääniä ehkä myös pelejä, siis mitään jatkuvaa GPRS-yhteyttä linkin kautta ei ole tarkoitus muodostaa. Riittääkö siis IrDA:n ominaisuudet? Kumpi järkevämpi liitäntä tapa sarjaportti vai USB? Hintaa tolla USB-mallilla on hiemen enemmän kuin sarjaporttiin liitettävällä.

  Mistä sais edullisemmin tilattua kaapelin tai IrDA:n ja onko jotain hyväksi todettua merkkiä IrDA:ksi?

  Taustakuvien ja soittoäänien siirto onnistuu siis ilman ongelmia tolla PC Suitella? Mites sitten noi pelit, löysin netistä muutamia freeware-pelejä ja ne saa siis tolla yhteydellä koneesta puhelimeen? Mites toisinpäin, jos esim. kaverin puhelimesta haluais pelin omaan ja siirtäs tietokoneen kautta sen?
   
 2. b

  bull Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  0
  Itse hankkisin IrDA:n! Sillä se sopii sitten kaikkiin muihinkin puhelimiin, eli on pitkäkestoisempi.
   
 3. p

  personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Yksi edullinen paikka on http://www.polkumyynti.com. Ainakin Hoyan ja Belkinin IrDA -sovittimia on kehuttu. Kannattaa etsiä vielä foorumin haulla lisätietoja tältä Datatuotteet- alueelta.