6600 tehdasasetuksien palautus (ei tunnu toimivan)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Hoxzer, 21/12/07.

 1. Hoxzer

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/7/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Hei,

  Olen kokeillut palauttaa tehdasasetukset seuraavin keinoin:
  Poistin Sim kortin ja muistikortin. Sammutin puhelimen. Tämän jälkeen pidin pohjassa: vihreää nappulaa+ 3:sta ja *. Sitten painoin virtanappulaa kunnes valo rupesi palamaan ruudussa. (Niin kuin käynnistäisin puhelimen) Näppäimet ovat edelleenkin pohjassa. Pidän niitä pohjassa kunnes eteeni tulee viesti joka kehottaa asettamaan simkortin. Eli tällä tavalla ei toiminut.

  Kokeilin myös koodilla: *#7370#. Jolloin laite kysyi "Palautetaanko kaikki alkuperäiset asetukset" vastasin kyllä. Puhelin käynnistyi uudelleen sellaisen 1-3 min keston jälkeen. Bootin jälkeen puhelin sanoo "Lompakon tiedot poistettu". Edelleenkin puhelintiedot, muistiinpanot ja tekstiviestit olivat tallella. Muistikortti oli siis tässäkin tilanteessa poistettu. Mistä kiikastaa? Pitäisikkö toimenpide poistaa myös itseasennetut sovellukset ?
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  tämä ei toimi vielä tuon ikäisien plättiksien laitteissa... muistaakseni vasta about 2.6 plättiksestä eteenpäin (6630)
  tuo pitäis toimia juuri noin.. se formatoi koko c-aseman, eli kaikki tiedot pitäs hävitä. oliskohan siellä sit joku bugi prkl vaa :(

  koitas tehdä ensin perusasetusten palatutus eli *#7780# tai GeneralSettingsistä. palauttaako se mitään GS asetuksia alkuperäisiksi? ja sit kokeilet uusiks tuota rankempaa 7370 resettiä
   
 3. Hoxzer

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/7/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Kokeilin sekä tuota valikoitten kautta vaihtamista että rajumpaa resettiä. Ihme kyllä mutta tällä kertaa sentään teema resetoitui, mutta tehtävät, muistiinpanot, sovellukset pysyivät ennallaan. Onko olemassa minkäänlaista sovellusta tätä tekemään?
   
 4. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  käsittääkseni ei.

  outo homma kyllä ettei tuo *#7370# toimi. viimesenä vinkkinä melkein ehdotan tekeen tuon muutaman kerran putkeen.. jos ei vieläkään ole tyhjä niin:
  huollossa ainakin pystyvät "resetoimaan" sen.. elikkä tekevät sille formatit (sekä mahdollisesti softauksen uudempaan)
   

Jaa tämä viestiketju