1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

6600-Opera-Hotmail mikä mättää?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja jpnurro, 17/2/04.

  1. jpnurro

    Liittynyt:
    15/2/03
    Viestit:
    41
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Z3C
  2. Jyri

    Liittynyt:
    30/9/03
    Viestit:
    56
    Tykkäykset:
    0
    Voisipa arvella, että MSN:n palvelut on tehty vain explorerwebbiin (luetaan: selattavaksi vain ja ainoastaan Internet Explorerilla) ja Operahan on MS:n kilpailija selainalalla.
     
  3. Flying Finn

    Liittynyt:
    8/10/02
    Viestit:
    468
    Tykkäykset:
    0
    Tosin kyllähän sinne tietokone-Operalla pääsee.
     
  4. muokkedee Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    5615
    Tykkäykset:
    1
    Kyllä, mikäli laittaa Operan asetuksista niin, että sivu tunnistaa sen Internet Exploreriksi, muuten ei. Näin oli ainakin vähän aikaa sitten.
     
  5. Flying Finn

    Liittynyt:
    8/10/02
    Viestit:
    468
    Tykkäykset:
    0
    Jaa, en ole kyllä laittanut, liekö sitten oletusasetuksena (Opera v7.23).
     
  6. P3Ghetto

    Liittynyt:
    13/8/03
    Viestit:
    296
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    N82 + Ykkönen
    Opera 6. jälkeen vakiona?
    Luurin operassahan tällaisia asetuksia ei ole.
     
  7. jpnurro

    Liittynyt:
    15/2/03
    Viestit:
    41
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Z3C
    Olihan mielenkiintoinen ongelma

    Syyksi paljastui muistikortti, tai joku siellä oleva ohjelma,
    kun otin muistikortin pois, niin homma rupesi pelittämään.

    Vika siis ilmeni siirryttäessä https:-tyyppisille sivuille Opera ei näyttänyt tekevän mitään ja Nokia oma selain (Palvelut) ilmoitti Feature not supported.

    Puhelimen formatointi ei auttanut, mutta muistikortille sama juttu ja homma toimii - myös Hotmail.

    T:JP
     
  8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Re: Olihan mielenkiintoinen ongelma

    Nyt muistukin mieleen, eli kyseessä ilmeisesti ko selaimen bugi tai asennus bugi, ja tuosta pitäs olla infoa Operan sivuilla ja taitaa olla maininta täälläkin jossain ketjussa. Eli pientä file editointia kaipaa MMC kortti jos tuollaista ilmenee.
     
  9. jpnurro

    Liittynyt:
    15/2/03
    Viestit:
    41
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Z3C
    Tarkemmin tutkittuani

    syylliseksi paljastui tiedosto
    E:\system\LIBS\SSL70.DLL, jonka joku ohjelma asentaa.

    Kun tuon tappoi (tai rename), niin homma toimi taas

    T:JP
     

Jaa tämä viestiketju