6600 ja pari pikku kysymystä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Elisa, 15/1/04.

 1. Elisa

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Heips,

  Rekisteröidyinpä uutena tänne, kun huomasin, että täällä on paljon keskustelua matkapuhelimista. Lähinnä nyt etsin kyllä tietoa tosta 6600 jonka tänään ostin. Niinpä manuaalin läpi kahlattua ja vastauksia löytämättä siirryin koneen ääreen ja ajattelin kiusata asiantuntijoita muutamilla ihan peruskysymyksillä näin alkuunsa...

  Miten mahdollisesti saa tekstiviestin lähetä toiminnon esim. yhden nappulan taakse (vrt. 7210 se tuli kun painoi toista nuolinappulaa, toisesta sitten tuli kalenteri esiin). Onko 6600 mitään yksinkertaisempaa tapaa saada tekstiviestin lähetyskohtaa esiin, kuin klikkaamalla itsensä valikoihin ja sieltä hitaasti viestinappulan kautta oikeaan paikkaan?

  Toinen kysymys...saako herätyskellon torkkuajastimen torkkuaikaa muutettua mitenkään. Luin manuaalista että se on vaan 5 minuuttia. (7210 oli 10 minuuttia, joka oli hyvä)

  Mitä järkeviä hyviä softia kannattaa ladata ja mistä? Maksaako ne aina? (huom, huom, en ole mikään koodaaja enkä muutenkaan softa asiantuntija...ikävä kyllä)

  Latasin kyllä tuon automaattisen näppäinlukon toiminnan jo, koska koin sen tarpeelliseksi, kun siihen automatiikkaan tossa edellisessä puhelimessani totuin.

  Miten saan joystikin oikealla puolella olevaan nappulaan (josta menee johonkin siirry valikkoon) lisää toimintoja (esim. just sen tekstiviestin lähetyksen, laskimen, herätyskellon, tms.)

  Saanko muutettua nappuloiden "komentoja"? Esim tuo vasemmanpuoleisen nappulan kamera toiminto on varmaankin kohtuullisen harvoin käytettävä, siksi olisinkin siihen halunnut jonkun muun ns. pikavalinnan.

  Entäs mistä saa ladattua/ostettua kivoja ja kivankuuloisia (tuohon puhelimeen sopivia) soittoääniä, mielellään myös suomipoppia...

  Entäpä saanko korvattua operaattorilogon (sonera) jollakin värilogo-kuvalla, ja miten?

  No tässäpä näitä kysymyksiä...tosiaankaan en ole ammattilainen puhelimien käytön suhteen...joten olkaa kärsivällisiä please tai hyppikää yli mun juttuni/kyselyni.

  Thanks,

  Elisa
   
 2. mpaukkon

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/1/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin noi kaks nappia, jossa vasemmassa on kamera puhelimen tehdasasetuksilla, saa vaihdettua. Eli valikko Settings->Phone->Standby Mode (en muista noita suomeksi). Eli se löytyy ainakin sieltä.

  Mitenkähän on tuon operaattorilogon laita, itseäkin kiinnostaisi voiko sitä muuttaa?
   
 3. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3697
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
 4. Crockett Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  17/11/03
  Viestit:
  2275
  Tykkäykset:
  209
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Mistähän tuon automaattisen näppäinlukon saa ladattua?
   
 5. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Mä otin soneran sivuilta.
  Mutta kandee harkita.
  Se on näköjään aina päällä ja sitten ku tekee jotain juttuja jollain sovelluksilla ja ei paina mitää näppäintä siihen aikaan minkä oli laittanu siihen esim.30s,niin se meneekin lukkoon ja sit joutuu vaikka hämärässä kattelee et mitäs nyt.
  Tämä oli yllätyshuono juttu mun mielestä.
  Meni näppäimet lukkoon kun puhu puhelua ja sit piti lopettaa punasesta luurista ni oliki lukossa.
  Ja operaa kun selaili ja sitte kävi taas sama juttu,ni vähä piti kyllä ihmetellä moista.
  Luulin kyl et se olis vaan siinä valmiustilan näytössä voimassa koko lukko,eikä saakeli sentään joka paikassa missä vaan käyttää.Vaikka viestejä/maileja kirjottaa ja pitää vähä taukoa ni valot sammuu ja sit meneeki lukkoo vähän ajan päästä.Ni onpa kiva ihmetellä siinä sitte.
  Ärsyttävä juttu mun mielestä.Pikkuvaivalla sen tietysti totuttelee..
  Mut en tykkää siitä yhtää.Paljo helpompaa on ite laittaa näpit lukkoo sillo ku tarvii.
  Maksokin vielä..
  Ja mitä hyötyy siitä on jos pitää laittaa puol tuntia aikaa siihen et lukitsee????
   

Jaa tämä viestiketju