1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

6600 ja Osuuspankin WAP

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Anonymous, 20/2/04.

 1. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Jos jollain toimii, kerrohan asetuksesi. Tekstiviestinä tilatut ei toimi, "toimintoa ei voi suorittaa". Käsin yrittänyt fiksata, mutta ei... :b

  E: Niin, Saunalahden liittymä. Aiemmalla Siemensillä toimi kyllä.
   
 2. Janne

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  276
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N900 & Sonera
  Ei ole suora vastaus kysymykseesi mutta ehdotampa kuitenkin... Miksi et käytä Osuuspankin palveluita esim. Operalla, menet vain osoitteeseen http://pda.osuuspankki.fi ja hyvin onnistuu esim. laskujen maksut. Taitaapa toimia sillä wap-selaimellakin. Itse en ainakaan ole mitään Osuuspankin asetuksia puhelimeen laittanut, ja silti on tilille päästy...
   
 3. mula

  Liittynyt:
  3/10/03
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  En nyt tuosta setupista tarkemmin tiedä, mutta ... mistä tilaat ne? jos ne tulee osuuspankilta, veikkaan 95% varmuudella, että ne tulee ns OTA muodossa. 6600 tukee OTA asetusviestejä, mutta ne eivät toimi oikein tapauksessa kun luuri onkin tcp/ip luuri. Eli OTA viestit eivät tue esim. "proxy" asetusta, vaan "wap gateway":ta.

  6600:n (toimivat) asetusviestit ovat OMA provisioning muotoa ja sillä ne saa oikein.
  Voit tietysti koittaa tutkia sitä wapgw:n osotetta (siitä OTA viestistä) ja laittaa sen sinne "advanced settings" > "proxy" osoitteeksi ja koittaa portteja 80 tai 8080 niin voi lähteä futaamaan hyvällä säkällä.

  Mutta tosiaan, pda.osuuspankki.fi omilla wap/web asetuksilla on kova sana.
   
 4. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Jotenkin se WAPWAP-versio miellyttää minua enemmän. Opera ainakin on totaalisen tuskallinen käyttää :b

  Niin puhelimen "palvelut"-ohjelmalla ne sivut on ihan sekaisin, koodia näkyvissä...
   
 5. arves

  Liittynyt:
  27/7/02
  Viestit:
  835
  Tykkäykset:
  10
  ..

  muistamani mukaan.. vaikka kyseessä onkin älypuhelin, se ei kuitenkaan osaa luoda ns. "suojattua" yhteyttä, jota tuo osuuspankin wap-yhteys vaatii, joten et onnistu niitä asetuksia laittamaan. Ainut mahdollisuus on tuo mainittu selaimen kautta (joka sitten joka kerta vaatii sen op:n salasanan). Harmillinen puute puhelimessa.
   
 6. jaakko

  jaakko Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  30/7/03
  Viestit:
  1100
  Tykkäykset:
  21
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  Hyvin onnistuu wapilla suojattu yhteys, lukon kuva tulee näytölle.. Käytössä RL GPRS ilman mitään erikoisia asetuksia, osoitteena http://pda.osuuspankki.fi.
   
 7. arves

  Liittynyt:
  27/7/02
  Viestit:
  835
  Tykkäykset:
  10
  ..

  kyllä tuolla osoitteella, mutta ilmeisesti tuo on kuitenkin se linkki, jota käyttäen, joutuu joka kerta syöttämään op:n salasana-numeron, että pääsee tiltietoaan katsomaan. Itse jäin kyseisessä puhelimessa aikoinaan kaipaamaan sitä wap-yhteyttä, jossa pääsee omalle tililleen ilman, että joka kerta täytyy kaivaa pahvilappua esiin ja lykätä juoksevaa tunnusnumeroa.. tämä onnistuu mm. 6310i:llä ja monella muullakin..
   
 8. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Re: ..

  Totta, näppärä kattoa oman tilin saldo pikaisesti missä sattuukin olemaan!
   
 9. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Re: ..

  Joo tämä on se mitä hain. Siemensillä tarkisti saldon vaikka vielä kaupan kassajonossa mutta pda.osuuspankki.fi tahtoo sen avainluvun. Kaivappa se esiin siinä jonossa sitä puhelinta tiputtamatta...
   
 10. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9361
  Tykkäykset:
  196
  Kannattaa varmaan ottaa yhteyttä Osuuspankin ko. palvelusta vastaavaan osastoon. Luulisin heidän tietävän oikeat asetukset. Tai hommaavan sellaiset suhteellisen nopeasti, onhan 6600-mallia myyty kuitenkin ihan kivasti.
   

Jaa tämä viestiketju