6600 ja DNA GPRS

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja ville86_, 11/6/05.

 1. ville86_

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Vaikka olen tekstiviestinä saanut nuo GPRS asetukset, niin homma ei toimi. Opera jumittaa siihen, kun GPRS "on" toiminnassa ja tulee lukemaan "Contacting server". G symbooli ilmestyy kyllä puhelimen vasempaan yläreunaan.

  Onko muilla samaa? :/ Avasin DNS perus(?) GPRS yhteyden pari päivää sitten, ja samana päivänä sieltä tuli ilmoitus, että palvelu on aktivoitu.
   
 2. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  ota internet asetukset käyttöön jos ei oo
   
 3. tomi2 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/05
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  Muistelisin, että 6600:ssa on valmiina internet asetukset. Sieltä vain valitset ne käytettäväksi niin johan Opera rokkaa.

  Mutta jos homma ei pelitä, niin voithan laittaa asetukset manuaalisesti. Käyt DNA:n sivuilta hakemassa DNA GPRS internet asetukset ja laitat ne luuriisi. Muista, että Operaa käyttäessäsi käytät nimenomaan gprs INTERNET asetuksia - ei WAP asetuksia.
   
 4. miko

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/04
  Viestit:
  92
  Tykkäykset:
  0
  niin ja kun ne asetukset on tilattu, sammuta virrat ja käynnistä uudestaan. Dna:lla ainakaan ne ei aktivoidu suoraan päälle.

  Soita uudestaan asiakaspalveluun ja pyydä tarkistamaan että toimii..sit lataan vaikka uudestaan kaikki asetukset puhelimeen nokian kotisivulta.

  Mulla kävi silleen et gprs oli muka aktivoitu ja käytössä, mutta se ei skulannu. Soitin joku 5 kertaa et ei toimi rebootatkaa se gprs. Ne vaan sano et mulla ei olis asetukset kunnossa. Vaikka oon säätäny voita asetuksia viimeset 4 vuotta..prkl!! Sit vihdoin kun ne tajus käynnistää sen uudestaan, kaikki toimi.

  Et se voi siis olla ihan sieltä dna:nkin päädystä. ;)
   
 5. MoonMan

  MoonMan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/02
  Viestit:
  897
  Tykkäykset:
  23
  Tuo ei missään nimessä ole operaattorista riippuvainen, tuo pyydetään tekemään siksi että puhelin todella ottaa uudet asetukset käyttöön.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  En missään tapauksessa väitä vastaan.

  Useimmat puhelimet ottavat kyllä asetukset käyttöön, ellei sitten sovellust satu oleen päällä ennestään.
  Nyksin GPRS palvelukin aktivoituu puhelimen olessa verkossa, suurin ongelma syntyy siitä että jos GPRS yhteyttä yrittää muodostaa liittymällä jossa ei ole GPRS palvelu (eli enen palvelun kytkeytymistö) ja/tai luurin on GPRS jatkuvasti päällä tilassa toteaa laite ettei palvelu ole tarjolla, ja pysyy tässä kanassa kunnes laite uudestaan käynnistetään jonka jälkeen voidaan jälleen yrittää muodostaa GPRS yhteyttä jos palvleu liittymässä on kytkeytynyt.

  On olemassa joitain puhelinmalleja joissa esim selain jää taustalle pyriin ja niissä on suhteellisen vaikea saada uusiasetuksia käyttöön kuin käynnistämällä laite uudestaan. Samoin MMS lähetyskokeilut voivat jäädä jonoon ja vielä muistaa jopa vanhat (väärät?) asetukset jne.

  Eli kuten sanoit, käytännössä jos ei lähde heti toimiin niin odottaa että palvelu varmasti on kytkeytynyt ja oikeat asetukset , jonot pois ja laitteen uudelleen käynnisty, on tie toimiviin palveluihin.
   

Jaa tämä viestiketju