6510 ja bugi profiileiden kanssa?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja shack, 22/9/03.

 1. shack

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/7/02
  Viestit:
  172
  Tykkäykset:
  0
  Moro!

  Yritin tässä loman aikana väsäillä 6510:iin profiileita ja ajastaa niitä. Mutta kun laitoin yleinen profiilille hälyttävät puhelut koti ja vip niin kävikin niin mukavasti että enää puhelin ei hälytä vaan ainoastaan vilkuttaa valoja eikä näytä muuta kuin soittajan numeron.

  Vaikka tämän jälkeen otan profiilit pois päältä ja palautin oletus asetukset niin puhelin ei silti näytä soittajan nimeä, ainoastaan numeron. (Kaikki numerot on simmillä ja simmin muisti käytössä).
  Ongelma korjaantui kun sammutti luurin ja valitsi uudestaan hälyttäviksi puheluiksi: -kaikki-.

  Silti en ole saanut vielä profiileita toimimaan niin että ne hälyttäisivät soitettaessa ja näyttäisivät soittajan nimen??? Jokin bugi ilmeisesti. Kaikki äänet yms. on kyllä päällä.
   
 2. Agar Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/2/03
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Tohon profiilijutskaan en osaa sanoa mitään, mutta nimennäyttöongelma poistui ainakin minulta, kun kopsasin numerot/nimet similtä puhelimen muistiin. Ehkä se auttaa noihin profiilienkin toimintaan. Kannattaa ainakin kokeilla.
   
 3. shack

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/7/02
  Viestit:
  172
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vinkistä. Kokeilin sitä jo aiemmin ilman tulosta.

  Ehdotuksia otetaan vastaan. Softakin voisi käydä päivittämässä. Milläs näin mikä softa on sisässä ja näenkö jostain onko puhelimeen uudempaa softaa?
   
 4. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Softan näet näppäilemällä *#0000# . Uusimmat softat löytää tämän Nokia-osion ylimpänä olevan tiedotteen ensimmäisestä viestistä..
   

Jaa tämä viestiketju