1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

6310i:n naksuvat näppäimet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Amideus, 13/1/03.

 1. Amideus

  Liittynyt:
  16/8/02
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Mikähän vikana kun pari näppäintä naksuu painettaessa? Ja toinen vika on että värinä ei aina toimi kun puhelin on äänettömällä.
   
 2. =Henkkis=® Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1833
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Sony XPERIA Z5 Compact
  Vie huoltoon, jos se häiritsee enemmän. Joko näppäinmatto on taittunut jostain kohtaa näppinten välissä tai jotain muuta... Jos ei ole takuuta avaa itse puhelin ja katso mistä voisi johtua. Mutta takuu loppuu jos itse aukaiset luurin...
   
 3. rasanttu

  rasanttu Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2084
  Tykkäykset:
  12
  Kukas sen huomaa ja mistä? :)
   
 4. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9360
  Tykkäykset:
  196
  No jos osaa hommat ja riittävän hyvät työkalut, niin ei välttämättä mistään.

  Toisissa malleissa (mm. Ericssoneissa) taas on esim. tarroja ruuvinkantojen päällä. Jos avaa luurin ja poistaa/rikkoo tarran, niin takuu lähtee.
   
 5. heino79

  Liittynyt:
  9/10/02
  Viestit:
  391
  Tykkäykset:
  0
  hehheh...naurattaa ku muistelin mennyttä 6210:aani. Siinä oli 4kk takuuta jälellä. Päivää ennenku vein liikkeeseen vaihdettavaksi pudotin vahingossa lattialle ja värinä-moottori lähti sisällä irti. Purin(aukaisin)laitteen. Vähä aikaa pähkäilin et millä ton sais takas paikoilleen.. Loppujen lopuksi laitoin sinne pyyhekumin palasen antennin ja sen värinä-moottorin väliin ni jo rupes pysymään... :))..
   
 6. yrjoe

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Mullakin pari näppäintä naksui ja oli muutenkin tunnottomia. Avasin ruuvit, raotin vähän kuoria ja puhaltelin puhtaalla paineilmalla ja katso; näppäimet toimivat kuin uutena. Taisi olla jotain kökköä välissä. Nyt olisi tarkoitus avata kuoret kokonaan että saisi puhallettua pölyt pois näytöstä. Onkohan yläosan nipsut samantapaiset kuin 6210:ssä? Tuntuu ainakin todella paljon tiukemmilta eikä oikein uskalla väkisin vääntää. Tuon 6210:n avasin aikoinaan varmaan 10 kertaa samasta syystä eli pölyä näytöllä. Olisiko kellään kokemuksia ko. operaatiosta? Vinkkejä, kuvia kuorien sisuksista yms yms?
   

Jaa tämä viestiketju