6310i ja Windows xp, apua

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Doctor, 2/12/02.

 1. D

  Doctor

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Elikkä ongelma olisi, kun en saa xp:tä tunnistamaa 6310i kun yrittää liittää sitä infrapunalla. Ei sano mitään. Ja kun laittaa sinne pc suitea niin ei missään vaiheessa kysy yhteystyyppinä infrapunaa.

  Olisiko kenelläkään ratkaisua, tai edes ideaa mitä kannattaa yrittää, että saisi homman toimimaan?
   
 2. N

  Niko Maekinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  278
  Tykkäykset:
  0
  Jep.. vastaava tapaus oli tuossa hetki sitten.. Tai itseasiassa montakin vastaavaa tapausta...

  Ratkaisu oli aikasta tyhmää, mutta ainakin toimii.. Eli käynnistyessä latautuu nlcconf.exe ja ncltray.exe. Jotka ota pois.. Eli voit käyttää joko modeemia tai irda-yhteyttä. Eivät osaa vuorotella portin kanssa, eli varaavat portin itselleen. Tyhmää, että Nokia tekee 2 sovellusta, kun yksi sovellus voisi hoitaa portin käytön ja antaa sitä sitten windowsille tai pc-suitelle.. Nyt varaa sen jommalle kummalle.

  CTRL-ALT-DEL, sulje.. Ja käytä GPRS:llä modeemia.. CTRL-ALT-DEL, sulje ja käytä PC-suitea.. CTRL-ALT-DEL, sulje ja taas voi käyttää GPRS-modeemia. Kyseessä oli itselläni kummassakin tapauksessa toshiban kannettava.

  p.s. Toivottavasti sait selvää höpötyksestäni.
   
 3. k

  kiuze

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  369
  Tykkäykset:
  0
  Toimii molemmat ihan kiltisti. IrDA portin vapauttaa myös Nokia Connection Managerista. Samaa porttia luonnollisesti ei voi kaksi eri ohjelmaa käyttää, ihan winhotuksen omituisuus.
   
 4. s

  saheinonen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/02
  Viestit:
  203
  Tykkäykset:
  0
  Luultavasti jos kone ei ilmoita mitään mistään laitteesta on koneestasi disabloitu irda tai jos on joku com-porttiin liitettävä irda sen ajurit on jotenkin solmussa.
  XP:n pitäisi ilmoittaa aina jotain kun joku tuntematon laite tulee irda alueelle.
   
 5. D

  Doctor

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Siis vaikka koneessa ei olisi mitään ohjelmia ja vie jonkun irda laitteen irda-portin eteen xp:n pitäisi ilmoittaa jotain tuntemattomasta laitteesta?

  Onko xp:ssä valmiina jokin ohjelma mikä tunnistaa laitteen, kun sen laittaa irda portin eteen.? Jos on niin voiko tätä ohjelmaa poistaa?
   

Jaa tämä viestiketju