6310i bugi?????

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja thorkko, 15/9/02.

 1. thorkko

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Onkohan kukaan muu kokenut samanlaista:

  Oman 6310i:n herätyskello on lopettanut toimintansa. Kaikki asetukset ovat kohdallaan eli hälytysäänet on päällä jne. Kalenterin muistutukset, toimii, ajastin hälytystoimii jne.

  Jos laitan herätyksen päälle, kellon juostessa ko. aikaan mitään ei tapahdu ja herätyksen logo jää kellonäytön viereen niin pitkäksi aikaa kunnes otan asetukset valikosta herätyksen pois päältä..... Aika oudolta kuullostaa mutta TOTTA SE ON!

  Ohjelmistoversio on 4.80....
   
 2. savija-3

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/02
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  6310i BUGI???

  Sama puhelin sama versio, joka aamu on herättänyt. Voihan tietysti olla että sulla on jokin asetus erilailla joka aktivoi tuon virheen
  Kaikin puolin puhelimeni on toiminut jo elokuun alusta erinomaisesti, kunhan saatiin siihen ohjelmistopäivitys. En ole havainnut nappivikoja jumiutumisia tms joita täällä kovasti manaillaan. DNA:n gprs on myös toiminut mainiosti ja datalaskuri huitelee kohta 80Mt vastaanotettua.
  pari kertaa ei gerpsi ole auennut vaan on täytynyt bootata puhelin.

  :) Jarza
   
 3. icewood

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/02
  Viestit:
  31
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä mulla on toiminut moitteetta herätys. Aina on herättänyt niin kuin on pitänyt. Sama puhelin samalla ohjelmistoversiolla.
   
 4. Ville Korhonen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/02
  Viestit:
  346
  Tykkäykset:
  0
  6310i Bugit

  Itselläni on semmoinen vika, että toisinaan kun on lähettänyt viestin, tulee puhelimeen 2 riviä tyhjää viestin perään. Ohjelmistoversio 4.07
   
 5. thorkko

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Samainen puhelin alkoi tänään aamulla sitten toimia oltuaan hälyttämättä vajaa viikon.... MUTTA!

  Tänään se on hälyttänyt ainakin 10 kertaa herätystä ilman että sitä olen edes laittanut päälle.... Uskokaa tai älkää! Edes hälytyksen logo ei ole ollut kuvaruudussa ennen hälytystä.

  Välillä parin minuutin välein monta kertaa... Haiskahtaa pahasti siltä että ko. kellonajat ovat juuri niitä kellonaikoja joilla olen yrittänyt menneellä viikolla saada herätystä toimimaan ja niinkuin ne olisivat jäänet jotenkin kummallisella tavalla muistiin... Se selittäisi peräkkäiset hälytykset parin minuutin välein.

  Täytyy katsoa huomenna jos puhelin ei enää temppuilisi... Aika vit**mainen tilanne koulussakin kun herätys kuuluu vaikka puhelin olisi äänettömällä tai jopa pois päältä... Oli siinä sitten kesken oppitunnin kiva repiä akkua irti ettei enää häiritsisi!
   
 6. Guest Vieras

  0   0   0

  Lue siitä näytön päältä ne maagiset viisi(5) kirjainta niin yllätävän moni vika on selitettävissä;)
   
 7. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Olipas hauska juttu. Hahhah.

  Asiaan: Oletko kokeillut palauttaa tehdasasetukset puhelimen valikoista? Jotkut bugit on lähteny sillä. (Back-uppia tiedoille vaan ennen tätä, jos mahdollista...)
   
 8. thorkko

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Näyttää siltä että aavisteluni osui oikeaan... Tänään ei ylimääräisiä hälytyksiä tullut ja aamulla herätti normaalisti.

  Kyllä täytyy sanoa että aika erikoinen homma että noita hälytysaikoja ja muistiin arviolta n. 20 kpl!!!!

  Asiasta toiseen... Viitsisikö joku katsoa puhelimestaan mikä on sen Nokian software wap-palvelun (en tarkoita Club nokiaa) osoite, kun hävisi Java-sovellukset ohjelmistopäivityksen yhteydessä ja ainakin Converterin haluaisin takaisin ja muistaakseni sen sai sieltä....
   
 9. Fabu

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/9/02
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
 10. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  27
  Eräällä asiakkaallani oli samanlainen ongelma 6310:n (ei siis i-versio) kanssa. Hän valitteli, että puhelin ei herätä, vaikka herätys on asetettu. Hän toi koneen perjantai-iltapäivällä huoltoon ja pääsin viemään sen vasta maanantaiaamuna huoltoon. Puhelimen herätys käynnistyi lauantaina ainakin 6-7 kertaa itsestään, vaikka asetuksissa herätys oli pois päältä. Samaten sunnuntaina havahduin aamulla kaapista kuuluvaan piipitykseen. Nokiahan se siellä herätteli muovikassissa.. Eli ei tämä sinun ongelmasi ihan ainutkertainen juttu ole..
   
 11. Mantere Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1176
  Tykkäykset:
  2
  Jostain kumman syysta omassa 6310iirossani on sellainen vika, etta kun lahetan viestin, painan tyhjenna ja poistun, menen paavalikosta nopeasti saapuneisiin viesteihin, niin jos sina aikana kun olen valikossa txt-viestit tulee tekstiviesti, niin puhelin menee itsestaan pois valikoista, enka voi sen jalkeen menna saapuneet viestit valikkoon mutta kaikkiin muihin. Se jaa siis lukkoon.
  Luonnollisesti buutti auttaa.

  Kiva onkelma tuo, mutta tama ''kk;sten katoaminen viduttaa!
   
 12. referee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  316
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 6, z1compact
  Täsmälleen sama vika on minunkin 6310i.ssä ja softa on 4.80
   

Jaa tämä viestiketju