6310:n softa on nyt päivitetty ja gprs yhteys menetetty????

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja veijo esso, 27/1/03.

 1. veijo esso

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/1/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Hain tänään nokialaiseni, siis 6310:n huollosta. Siellä se oli ikäänkuin formatoitu ja softa oli päivitetty. Tulin kotiin innoissani kokeilemaan bluetooth yhteyksiä. Mulla on siis dna:n gprs. Mutta bluetooth kyllä toimi, pc tunnisti gsm:n ja päinvastoin. Ongelma syntyi kirjautumisvaiheessa, ja pc herjaili jotain verkkoprotokollista. No testasin yhteyttä kaapelilla, niin ei minkäänlaista ongelmaa. Kokeilin samoilla asetuksilla kuin kaapelin puhelinverkkoyhteys, mutta joka kerta sama ongelma, yhteyttä dna:n palvelimelle ei saatu. Poistin bluetooth ajurit ja modeemit ja asensin ne uudestaan, mutta tulos tismalleen sama. Bluetooth kyllä vörkkii, mutta siinä kirjautumisvaiheessa taas herjaa protokkollista ja milloin mistäkin modeeminasetuksista.. Mitä ihmettä nyt teen? Eilen bluetooth toimi vielä täysillä, silloin kun nokialaisessa oli vanha softa. Mistä kenkä puristaa? Hyviä ehdotuksia otetaan taas kiitollisena vastaan.

  terv. turhautunut tällä hetkellä, mutta onneksi on vielä kaapeli yhteuys..
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  ONko luurissa GPRS yhteyteen määritelty yhteysosoite internet ?
   
 3. veijo esso

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/1/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  On, laitoin luuriin sen "internet" nimen. Toimiihan mulla tämä kaapelikin. Mietin että voiko uus nokian softa olla jotenkin ei yhteensopiva usb-ajureiden kanssa? tuntuis kyllä tosi tyhmältä.. Mutta kiitos kommentista, lissää kuitenkin kaivataan.. Häiritseekön nokian cable-modeemin olemassaolo? vaikka en usko sitäkään.. mitä teen, formatoinko koko konneen p..kele?
   
 4. Hattori Hanzo

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/7/02
  Viestit:
  523
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä puhutaanko samasta asiasta mutta kaverilla on ME45 ja DNA GPRS ja luuli että koje on rikki koska yhteydenluonti vaiheessa DNA ei löytänyt modeemia eikä yhteyttä saatu.
  Ja kaiken lisäksi mun DNA GPRS ei aina löydä modeemia vaikka D211 on päällä ja valmis GPRS yhteyteen!

  Eli ongelma mahtaa olla operaattorissa! ?
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  He! juu sori, ihmettelinkin mitä sinä puhut jotain kaapelin toimivuudesta (kaapeli modeemi) No nyt kun luin kunnolla niin asia selvisi....
  Tuossa mallissa on melkein joka softapäivityksessä säädetty myös BT:tä, jos GPRS yhteys muodostuu mutta ei kuitenkaan PClle saakka, niin no vika pieni ehkä melkein missä vaan...
   
 6. veijo esso

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/1/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Nonniin, taas löyty ongelmaan yksinkertainen ratkaisu. Kokeilin palikkaa toiseen usb-porttiin ja voila' = ongelma korjaantui. Olisiko vika alunperin ollu siinä ettei palikka ollut kunnolla pohjassa, en tiedä. Nyt pitäis asentaa ajurit ja yhteys vielä työ-kannettavaan jossa win 2000. 2000:sta en tiedä juuri mitään, mutta onko ajurien ja dna:n asetusten kanssa mitään erikoista mitä pitäis huomioida? Itellä on 98 SE, ja se on nyt aika tuttu.
   

Jaa tämä viestiketju