6310 näyttövika

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Topini, 13/6/06.

 1. Topini Vieras

  0   0   0

  Elikkä näytössä ei näy enää mitään, valo tulee, mutta ei mitään tekstiä, puhelin tuntuu muuten toimivan (soi jne). Onko tämä joku tyyppivika tai onko jollain antaa jotain vinkkiä?
   
 2. snb69

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/04
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  0
  Heitä seinään niin kovaa että lakkaa soimastakin, ja osta uusi puhelin.
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Siinä voi olla montaa vikaa... Jos se on tipahtanut, saattaa olla sellasta fyysistä vikaa ettei auta kuin näyttö vaihtaa tai joskus ei auta sekään. Älä aukaise itse jos et ole koskaan aukaissut, todennäkoisesti rikot kuoren klipsit tai sitten anteeni saa damagea. Näyttö voi olla vaan irrallaankin, vähän huonosti, kokeile ensin vaikka ruuvien kiristystä muttei sitten mitään yli kireälle. Ajatuksena olisi ensin, että jos ruuvit ovat päässeet löystymään niin paljon että pyörivät jo tyhjää. Näytössä voi olla vaikka vain pieni karva kosketinpinnoissa... Pölyä paljon tai se on halki, muttet huomaa vielä mistä ennenkuin aukaisee... Syitä on siis paljon. Kontaktia ei saa, harvoin noi nyt tolleen posahtais, softa ihan sekaisin. Uudemmat kyllä sen saattaa tehdä. nimimerkillä... 2 kertaa käynyt näin.

  ...fifty sixty niinku Nykänen sanois tai jottain. Voi olla näytön vaihto edessä. Polkumyynnistä ehkä saat parhaiten ja helpoiten uuden, tai sitten tilaa joltain luotettavalta foorumilta. Ainahan voit myydä sen sitten myöskin, jos siltä tuntuu ettei vian paikallistaminen onnistu tai korjaaminen.
   
 4. jossu

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/04
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  hanki puhelin
   

Jaa tämä viestiketju