6310 - kannattaako korjata?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja cyber_daniel, 11/3/04.

 1. cyber_daniel

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/3/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Jäi erittäin hyväkuntoinen 6310 ylimääräiseksi jonka ajattelin myydä. Nyt puhelin ei kuitenkaan käynnisty. Laitoin puhelimen päälle, hyväksyin aikapäivityksen, jonka jälkeen puhelin sammutti itsensä eikä enää suostu käynnistymään.

  Puhelin ollut omassa käytössä pari vuotta eikä ole temppuillut koskaan aiemmin.

  En raaskisi noin hyvää puhelinta roskiin heittää, mutta eihän korjaaminenkaan saa kovinkaan paljoa maksaa, jotta korjauskulut eivät ylitä myyntihintaa.

  Onko jollakulla tietoa mistä vika saattaisi johtua? Onko mahdollista, että on softavika? Missä kannattaisi huollattaa (edullinen/osaava/ilmainen korjausarvio/...)? Mitä kannattaisi tehdä?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Myy se viallisena.
   
 3. Jeppe !

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/02
  Viestit:
  896
  Tykkäykset:
  0
  saa aika huonon hinnan..
   
 4. cyber_daniel

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/3/04
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Taitaa tämän keskustelufoorumin asiantuntemus keskittyä siihen miten keskustelupalstoilla tulee käyttäytyä. Laitoin saman kysymysken myös matkapuhelimet otsikon alle, jossa sitä asiaa, eli miksi näin olin thenyt, alettiin erittäin asiantuntevasti ruotimaan sen sijaan, että olisi keskusteltu itse asiasta.

  No, kansainvälisiltä keskustelupalstoilta löytyi apu ja nyt on puhelin taas loistokunnossa (kustannukset 20€), joten ei tarvitse tappiolla myydä :eek:)
   
 5. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Niin eli kävit softauttamassa luurin huollossa? Tai ostit flasher-kaapelin ja kikkailit jollain ohjelmalla? Kyllähän nuo neuvot täältäkin olisi saanut.

  Jostain syystä vaan tänne foorumille on viime aikoina ilmaantunut tuplapostaajia kasamäärin. Ilmeisesti Jippii/Suom24/jne. -foorumeilta taustansa hankkineina. Netikettiin kannattaa tutustua. Oikeastaan pahin virhe mitä voi tehdä on tuo tuplapostaus. Kielioppi- ja muut muotovirheet vielä menettelevät, mutta oman asian spämmääminen jokapaikkaan on kestämätöntä. Pahoittelen avautumista ja asian vierestä kirjoittamista. ;)
   

Jaa tämä viestiketju