6267 latausongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Shandris, 10/2/08.

 1. Shandris

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Juu, elikkä homman nimi on seuraava:
  Ostin tuossa perjantaina tuon 6267 läppäpuhelimen, latasin akun täyteen ja on toiminut hyvin tähän asti. Aloin uudestaan latailemaan akkua, niin pistäessäni laturin kiinni ei tapahdu mitään. Osaisiko joku neuvoa, että voiko tuolle jotain tehä vai pitääkö mennä raa'asti myyjälle valittamaan? :\
   
 2. Crockett Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  17/11/03
  Viestit:
  2275
  Tykkäykset:
  209
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Ehkä hieman tyhmä kysymys mutta olet aluksi tarkastanut ettei siinä laturin pistokkeessa ole mitään vikaa tai puhelimen päässä?
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Jos sulla on takuuta, kannattaa painua huoltoon. Mä en henk.koht. ymmärrä miksi pitäs tietää mitään silloin muuta, kun ettei se toimi. Toimimattomuus on täysin riittävä syy ja tekniset asiat jos ei ole hallussa, sillä syyllä ei ole merkitystä. Voi siinä olla vikaa, olisi mun vastaus tuohon kysymykseen. Et yksilöinyt mitään yhteistä tekijää tai poissulkenut mitään.

  Myöskään et kertonut paikkakuntaasi, niin emme voi tietää missä olisi lähin huolto ja kannattaako myyjän kautta edes mennä. Emme voi suositella kuin yleisesti.

  Vaikka vastaukseni on hieman piruilevan sävyinen, se johtuu osin turhauttavasta kysymyksestä. Olennaisten asioiden ajattelu parantaa nopeutta päätöksissä ja vie eteenpäin. Sulle on olennaista saada kuntoon, mutta et tiedä kuinka menetellä. Meille olennainen tieto on silloin paikkakuntasi ja mahdollisuudet liikkua. Esim. posti tms... Nämä tiedot saatuamme voimme suositella ja verrata päässämme, kuinka just sun kannattaisi tehdä.

  Tervetuloa muuten MPF:n käyttäjäksi.
   
 4. Spaceman

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/04
  Viestit:
  441
  Tykkäykset:
  0
  Ensin varmaan kannattaa kokeilla laitetta toisella laturilla ja akulla mikäli mahdollista, jos ei vieläkään toimi niin silloin tietää vian jäävän itse puhelimeen. Mikäli taas jompikumpi tarvikkeista on viallinen vältyt turhalta huoltoreissulta koska ne voidaan vaihtaa liikeen toimesta uusiin.
   

Jaa tämä viestiketju