6260 v. Blackberry 7100 bisneskaytossa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja demos, 9/11/04.

 1. demos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/03
  Viestit:
  622
  Tykkäykset:
  40
  Onko kenellakaan kokemusta exchange-serverin ja 6260 sahkopostin sovittamisesta yhteen? Laitoin alla olevan viestin jo yleiskeskusteluun, mutta tarvitsen apua Nokia-tietavilta. Minua huolestuttaa, etta palmin ja puhelimen seka sahkopostin yhdistaminen ei vielakaan onnistu 6260:lla. Koska exchange-serverit kasittaakseni tarvitsevat push-email clientteja, ja pop/imap on pull-email, jota 6260:in helposti tukee. Osaako joku auttaa?

  Juuri kavin meidan Euroopan atk-paallikon kanssa keskustelua uudesta kannykasta itselleni tyokayttoon. Kertoi tutustuttuaan 6260:een, etta sen email toimii kaytannossa meidan firman systeemilla oikeastaan vain web-browserin kautta. Pahoitteli 6260:ssa puuttuvia outlook memo-pads ja to-do listaa, suppeaa kalenteria ja suositteli bisnes-kayttoon uutta blackberrya.

  http://www.blackberry.com/blackberry7100/specs.shtml

  Miten on? Jos operaattorituki loytyy maasta jossa asun, voisin toki olla kiinnostunut. Onko kellaan suomalaisista kayttajista kokemusta kaytannossa?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Toimii, mutta exchange palvelimelta voidaan myös estää toimiminen.
   
 3. demos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/03
  Viestit:
  622
  Tykkäykset:
  40
  Onko tama kovinkin yksinkertainen tai monimutkainen operaatio?
   
 4. ColonelFoxhound

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/9/04
  Viestit:
  882
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor 6 Plus
  Demos, käsittelet nyt samaa aihetta kahdessa ketjussa, olisit edes linkittänyt ne toisiinsa. Täällä siis asiasta lisää. Voit samalla lukea sikäläisen kommettini..
   
 5. demos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/03
  Viestit:
  622
  Tykkäykset:
  40
  Joo, olet oikeasssa. Olisi pitanyt linkittaa... Mutta et vastannut kysymykseen sahkopostisovelluksesta - exchange v. pop/imap.

  Mita ohjelmia, joita 6260:ssa on saatavilla, ja mita ei saa BB:iin sina kaytat joka paiva tyossasi; muita kuin sahkopostia, kalenteria, to-do:ta ja browseria? Tama ei ole ilkea kysymys. Oikeasti haluaisin kasittaa, miksi "smart-phone" on niin paljon parempi bisneksessa kuin BB? Usko tai ala, yritan kovasti keksia tekosyita saada 6260 tai vastaava myohempi malli BB:n tilalle...
   
 6. ColonelFoxhound

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/9/04
  Viestit:
  882
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor 6 Plus
  ...koska en tiennyt kyseistä asiaa. Käytän itse webmailia, joten siinä taitaa olla syy siihen.

  Olen vielä kouluissa, jossa ei älytä kännyjen päälle. En voi laittaa merkintöjä kännyyn kun luulevat että lähetän teksiviestejä :(
  Tähän mennessä olen ehtinyt lataamaan Agile Messengerin ja FExplorerin. Ongelmana on että 6260:lle ei ole vielä tehty kunnolla optimoituja versioita laajasti. Mutta katsotaanpas uudestaan puolen vuoden päästä!
   
 7. demos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/03
  Viestit:
  622
  Tykkäykset:
  40
  Agile Messanger ei nayta kovin kummalta - jos vaakakupissa on mahdollisuus realtime sahkopostiin. Ja fexplorer antaa siis mahdollisuuden puhelimen muistin exploraamiseen samalla tavalla kuin windowsissa? Siinako kaikki?

  Mita enemman pohdin, sita "koykaisemmalta" 6260 tuntuu - se on kuitenkin kai ennen kaikkea puhelin. Mutta selviaisiko se 30 erilaisesta sahkopostiliitteesta? Tai miten paivitan sen kalenterin ryhmakalenterin kanssa maassa X, kun en ole tietokoneen aaressa, tuplabuukkauksia valttaakseni?
   
 8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  En tarkkaan tunne mikä on ongemasi ja millaisen ratkaisun siihen tarvit ja oletko sinä joka sen valitset tai siihen voimakkaasti vaikutat.

  Joka tapauksessa toteutus tapoja on useita, se onko mainittu 6260 yksi käytettävistä päätelaitteista tai onko se yleensäkkään paras vaihtoehto riippuu tietenkin monesta. Joka tapauksessa sillä pystyy tekemään todella paljon, jopa ilman raskaita investointeja serverisaliin.

  Toki jos firmassa on (ehkä hiljan hankittu) blackberry tuki valmiina, niin tuskin ollaan kovin innostuneita muita totetutuksia harkitsemaan, päätelaitteen suhteen tuollaisessa tilanteessa paikasta riippuen voi olla vapauksia enemmänkin.

  Kuitenkin jos ei ole eirityistä mobiilia linjausta ennestään, kuvailtu tilanne vaatii vähän syvällisempään pohdintaa, mitä halutaan, mitä voidaan tehdä, mihin suuntaan lähetään meneen. kuten sanottu toteutus tapoja on paljon.
   

Jaa tämä viestiketju