1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

6260 BT modeemina, buginen kuin mikä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Urban, 22/7/05.

  1. Urban

    Liittynyt:
    29/10/04
    Viestit:
    14
    Tykkäykset:
    0
    Hei!

    Olen jo muutaman päivän yrittänyt epätoivoisesti päästä läppärillä nettiin kännyn GPRS:n avulla. Läppärin ja N6260 välissä on epoxin BT-DG02A dongle. Tökkäsin BT donglen USB:hen ja windows xp home sp2 asensi automaagisesti generic bluetooth radion. Sitten asensin ohjauspaneelista modeemin ja kone löysi suoraan N6260 puhelimeni. Sitä klikattuani tapahtui pariliitos ja "tavallinen modeemi bluetooth-linkin kautta" asentui (kokeilin myös myöhemmin nokian sivuilta saatavia modeemiajureita puhelimelleni). Tallensin tarvittavan alustuskomennon. Sitten uutta DUN yhteyttä luomaan. Numero *99***1# ja kyseinen modeemi valituksi. Yhteys onnistui ja kaikki toimi kuten pitikin, mutta...

    Sammutin yhteyden ja jossain välissä otin BT donglen irti. Sitten kun yritin yhteyttä uudelleen myöhemmin niin eipä enää toimi. Virhe 633, modeemi tai portti mukamas käytössä. Minulla ei ole mitään ylimääräisiä ohjelmia eikä PC-suitea. Microsoftin sivuilta löytyi sen verran tietoa, että on tiedetty ongelma mutta ei näköjään vajaan vuoden aikana ole mitään saatu aikaan asian korjaamiseksi. workaroundina on "kokeile uudestaan, jos ei toimi kokeile uudestaan, jos ei toimi boottaa kone ja kokeile uudestaan". No kokeilin aika kauan ja asentelin kaikkea uusiksi ja jossain välissä se toimi jopa kerran. Siinä ainoat kerrat kun homma on pelannut.

    Seuraavaksi kokeilin donglen mukana tulleita ajureita widcomm 1.4.2.10 taisi olla versio. Kaikki toimi hyvin siihen asti kun pitäisi muodostaa yhteys nettiin. "cannot connect to remote device" sanoo kun yrittää yhteyttä widcommin tekemällä shortcutilla. Kun yrittää normaalisti soittaa verkkoyhteyksistä tulee virhe 692 enkä nyt muista tarkalleen mikä se oli. Näillä ajureilla en ole saanut kertaakaan yhteyttä nettiin.

    Mikäs voisi olla vikana widcommin kanssa tai onko joku saanut toimimaan microsoftin ajureilla luotettavasti? Alkaa pikkuhiljaa kypsyttämään tämä homma =)
     
  2. Urban

    Liittynyt:
    29/10/04
    Viestit:
    14
    Tykkäykset:
    0
    Eikö kukaan osaa auttaa? Teenkö jotain väärin widcommin ajureilla kun local serviceen en ota yhtään palvelua ja client serviceen vain dial-up networking?

    Olen myös testannut yhteyttä pöytäkoneella xp pro sp2 mutta ei vain toimi. Query modem kertoo, millä ajureilla tai koneilla tahansa testaankin, että porttia ei voida avata. Mikä tässä nyt mättää?
     
  3. manta

    Liittynyt:
    21/3/05
    Viestit:
    279
    Tykkäykset:
    0

    Windows XP SP 2 ja Widcomm ajurit saattavat vaatia ponnistelua. Oheisessa linkissä ohjeistusta, ehkä auttaa suakin ?

    http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?ForumId=8&TopicId=2200
     
  4. Urban

    Liittynyt:
    29/10/04
    Viestit:
    14
    Tykkäykset:
    0
    Widcommin ajurit olen kyllä saanut asennettua vastaavilla ohjeilla.

    Nyt olen saanut yhteyden taas pelaamaan ihan microsoftin ajureilla. Kuitenkin joskus (esim jos sulkee DUN yhteyden normaalisti ja ottaa kännykästä BT:n pois päältä ja takaisin) taas tulee virhettä 633 ja sitten ei toimi ollenkaan. Kännykän boottaus tuntuu auttavan asiaan, joten epäilen että vika onkin ollut kännykässä kokoajan. Täytyy varmaan käydä päivittämässä firmware, joka on tällä hetkellä 3.0436.0 03-09-2004. Uusin näyttäis olevan 3.0515.0 23-06-2005.
     
  5. Urban

    Liittynyt:
    29/10/04
    Viestit:
    14
    Tykkäykset:
    0
    Uusi softa paikoillaan eli 3.0515.0, mutta ei auttanut ongelmaan. Luin netistä, että muillakin 6260 käyttäjillä on samaa ongelmaa: "I get connection with Internet via GPRS, but when I close the connection I have to turn the phone on and off to get connected again."

    En voi käsittää miten voi noin pahasti känny kusta eikä ole tähän mennessä korjattu asiaa. Todellakin ärsyttävää jatkuvasti sammutella puhelinta, että saa uuden yhteyden. Onko muilla 6260 käyttäjillä kokemuksia asiasta? Toimiiko jollain?

    PC Suitenkin asensin ja siinä BT toimii oikein loistavasti eikä mitään ongelmia eli tämä ongelma on vain kun yrittää käyttää 6260 modeemina.
     

Jaa tämä viestiketju