6230i usb-datakaapeli ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Youni, 15/11/05.

 1. Youni

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/05
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Terve,

  Olisi tämmöinen ongelma. Ostin Nokia 6230i:n ja innoissani räpsin sillä kuvia. Siirtelin niitä sitten infrapunalla kannettavalle ja kaikki meni hyvin. Sitten tilasin digitarvike.fi:stä datakaapelin puhelimeen, mutta eipä mennytkään homma putkeen. Asentelin pöytäkoneelle PC Suiten ja ajurit kaapeliin, mutta yhteys ei toimi. Ohjelma löytää kyllä puhelimen ja ilmoittaa, että oikea puhelin on yhdistetty usb-kaapelilla. Sitten kun yritän siirtää esim. kuvia tietokoneelle, ei mitään tapahdu ja hetken kuluttua tulee ilmoitus, että yhteys ei ole kunnossa.

  Onko mitään vinkkejä ongelmaan? Kaapeli ei ole alkuperäinen, mutta on kyllä oikean mallinen. Lueskelin täältä arkistoista juttuja, mutta ei löytynyt keneltäkään vastaavaa ongelmaa. Ohjeitakin on tullut luettua ilman tulosta.

  Nimim.
  "meneekö Nokia vai Digitarvike.fi boikottiin?" =)
   
 2. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  6230i malliin liittyy se "mass storage" tai "PC Suite" moodi, eli kun yhdistät puhelimen PC:lle, niin puhelimen näytölle pitäisi tulla kysymys tyyliin "sallitaanko tiedonsiirto?" jos vastaa "kyllä", niin puhelimen muistikortti tulee näkyviin Windows Explorerissa massamuistina. Jos vastaa "hylkää", tulee PC Suite käyttöön ja Windows Explorerissa näkyy Nokia PHone Browserin alla puhelin, sen oma muisti ja muistikortti, kontaktit ja viestit.

  Eli selostatko vielä mitä vastasit kysymykseen ja mten yritit kuvia siirtää ?
   
 3. Youni

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/05
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Aluksi tosiaan painoin siihen, että hyväksy. Sitten jossain vaiheessa ymmärsin, että tietokone luulee sitä siirrettäväksi muistiksi ja painoin siitä eteenpäin aina hylkää. Sillä tavalla sainkin PC Suiteen näkymään, että puhelin olisi yhdistetty, mutta kuvien tallennus ja muut PC Suiten toiminnot eivät toimineet.
   
 4. Stüldt Håjt

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/03
  Viestit:
  226
  Tykkäykset:
  2
  6.6 PC Suitessa tulee kaapelin ajurit jo valmiina. Eli turhaan olet asentanut ajurit uudelleen. Kokeile poistaa ajurit ja PC Suite, ja sitten asentaa PC Suite uudelleen.
   
 5. Youni

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/05
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Tämäkin on tullut kokeiltua. Lueskelin vanhoista viesteistä tuon neuvon. Ei ollut silläkään vaikutusta. Olen kokeillut PC Suiten versioita 5.5 ja 5.6. Ajureilla ja ilman. Vieläkö jollain olisi antaa jotain vinkkejä?
   
 6. Stüldt Håjt

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/03
  Viestit:
  226
  Tykkäykset:
  2

Jaa tämä viestiketju