6230, radiokuulokkeet ja sähköiskut

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kada, 21/1/05.

 1. kada

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/1/05
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Otsikossahan tuo ongelma jo tuli lyhyesti.

  Eli vein viime viikolla kännykän huoltoon kun se antoi satunnaisesti ja aina radio kuunnellessa sähköiskuja korviin. Viikon oli puhelin huollossa, puhelinliike 'ei tiennyt' mitä viikon aikana on korjattu. Päivitys oli ainakin tehty.

  Tänään sain taas sähköiskun korviin.

  Onko kukaan muu huomannut / tuntenut samanlaista ongelmaa kuulokkeiden kanssa?

  Puhelin huoltoon uudestaan?
   
 2. psymbiote

  psymbiote Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  29/2/04
  Viestit:
  2165
  Tykkäykset:
  18
  Eipä ole moista ongelmaa ollut. Ettei vika vaan olisi kuulokkeissa eikä puhelimessa. Kokeile nyt ensin toisia kuulokkeita.
   
 3. kada

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/1/05
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Myös kuulokkeet olivat huollossa, mutta samat vanhat tulivat takaisin. Ei ole toisia kuulokkeita millä testata, en tie jos saisin takuusta uudet kuulokkeet.
   
 4. peemvee

  peemvee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  680
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Lumia 640DS, iPhone SE
  En tiedä, olisivatko staattisen sähkönpurkaukset syynä kokemaasi ilmiöön. Itse huomaan saman, jos kuuntelen normikuulokkeilla stereoita ja istun samalla keinokuituverkkareilla toimistotuolillani. Ja aina lävähtää..

  Keinokuituvaatteet varaavat kehoosi eri jännitteen ja tämä sitten purkautuu (tasaantuu) kännykkääsi korvanappien kautta.

  Tuohon nyt auttaa ainoastaan keinokuitu- ja villavaatteiden välttäminen. Kuulokepiuhaa on turha modata eristäväksi, koska napit pitäisi myös valmistaa johtamattomasta materiaalista..

  Toinen itseäni joskus talvella harmittava seikka on kuulokepiuhojen jäykistyminen pakkasilmalla. Olen tästä huomauttanutkin eräälle matkapuhelinvalmistajalle. Harmi vaan, kun vallitsevia olosuhteita on niin harvassa maassa, ja samaa bulkkitavaraa tarjotaan läpi maailman.
   

Jaa tämä viestiketju