6230:n kuorten avaus

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja solatu-1, 16/2/05.

 1. solatu-1

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Päädyin viimeinkin hankkimaan 6230:n, tunnin näpräilyn jälkeen vaikuttaa ihan pätevältä laitteelta. Oma pätevyys sen sijaan vaikuttaa puutteelliselta, eli takakuoren avaaminen tuntuu olevan työn ja tuskan takana.

  Kertokaapa kokeneemmat 6230-käyttäjät, mitkä ovat oikeat otteet & liikeradat joilla takakansi lähtee helpoimmin irti? Tällaiselle isokouraisemmalle tuntuu tosi vaikealta saada tuo jouhevasti aukeamaan. Toisaalta, tuntuu olevan takakuori sen verran tiukasti kiinni, ettei ainakaan paljon puhutut nitinät ja natinat vaivaa...
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Joo ei nitise eikä natise... Kaverilla oli sama ongelma, mutta kyllä se voimaa käyttämällä lähti.
   
 3. fumer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/3/04
  Viestit:
  224
  Tykkäykset:
  0
  Vasemman sormen peukalolla painat sitä nappia ja oikean käden peukalolla työnnät siitä kameran linssiin "suojaulokkeesta". Kuorihan aukeaa sitten ylöspäin, eli nappi kuoren alareunassa ja kameran linssi yläreunassa ;)
   
 4. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Jos olet oikeakätinen, laitat puhelimen vasempaan kouraan näyttö alaspäin ja pohjaliitin itseesi päin. Otat oikean käden peukalolla ja kahdella seuraavalla sormella kiinni siten, että peukalo painaa jämäkästi avausnappulaa ja muut kaksi sormea ovat rungon vastakkaisella puolella. Samalla siirrät vasemman käden peukalon kameranlinssin kohoumalle ja työnnät molemmilla peukaloilla samanaikaisesti kuorta itsestäsi poispäin. Raakaa voimaa ei tarvita, kun on kunnon ote.
   
 5. solatu-1

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Jees, kiitos vinkeistä, kuori aukesi (ainakin kerran...). Ongelma taisi syntyä siitä, että heti alkuunsa kun aloin kuorta avaamaan, hopeanvärinen avauspainike painui ilmeisesti liian syvälle (puolittain pois kuoressa olevan aukon kohdalta), jolloin se ei enää kunnolla painanut metalliliuskaa joka kuoren kiinnitykseen vaikuttaa.

  Nyt vaan näyttää siltä että tuo harmaa lukitusnamiska otti jo sen verran osumaa, että kun takakuoren painoi takaisin kiinni, ei avauspainike enää asetu täysin kuoren aukkoa peittämään, vaan jää puolittain kuoren alle. No, johan tämä puhelin olikin mulla useamman tunnin :). Aika heppoista tekoa näyttää tuon napin kiinnitysrakenne olevan, nappi nimittäin painui epäterveeseen asentoon heti avausoperaation aluksi, jolloin käytin vielä hyvin kevyitä otteita.
   
 6. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6895
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  juu juu... olen avannut kymmeniä 6230 malleja,kaikki aukeaa järkeä ei voimaa käyttäen.Helposti
   
 7. solatu-1

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Tekniikka- ja järkilajihan tuo kuorten avaus toki on. Ja joka tapauksessa kuoret ovat kulutustavaraa.

  Toisaalta olen kyllä sitä mieltä, että tuo Noksujen kuorirakenne ja sen lukitusmekanismi voisi olla huomattavasti helppokäyttöisempikin. Se vain taitaa olla ominaisuus johon ei tarvitse niin paljon panostaa, koska se harvemmin vaikuttaa ratkaisevasti ostopäätökseen.
   

Jaa tämä viestiketju