1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

6230 ja IrDa

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja skula, 17/6/04.

  1. skula

    0   0   0

    Liittynyt:
    6/9/02
    Viestit:
    239
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone4
    Ongelma:

    IrDa löytää puhelimen ja ilmoittaa:

    "Nokia 6230 on alueella"

    Mutta PC-Suite 6.1 ei vain löydä luuria.. Missä vika..

    Kun ottaa Suiten-yhteystiedot ja viestit -> asetukset -> yhteys, niin siellä kyllä näkyy (nimetön)6230, ja IRDA-merkillä. Mutta itse sovellukset eivät löydä luuria... ?

    Ja sitten (varmuuskopiointia luurilta-pc:lle)tietojen siirtoa luurilta pc:lle aloitettaessa koko IrDa yhteys katkeaa..
     
  2. jarkkoo Aktiivinen jäsen

    Palaute - 100%
    2   0   0

    Liittynyt:
    20/6/02
    Viestit:
    2221
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    SGS @ Saunalahti
    Auttaako jos nimeät tuon luurin?
     
  3. skula

    0   0   0

    Liittynyt:
    6/9/02
    Viestit:
    239
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone4
    En ehdi nimeämään..

    Nyt virhe on seuraavanlainen..

    löytää luurin(puhelimen valinta ikkuna), IrDa linkki ilmoittaa että 6230 on lähettyvillä, ja heti kun se alkaa "alustamaan yhteyttä" IrDa ilmoittaa että välissä este tai laite siirretty ulottumattomiin.. Ja yhteys menee poikki, ja irDa mokkulakin hävittää luurin totaalisesti...

    Kummallista..

    Sama IrDa on toiminut 6210 ja E700:n kanssa aivan moitteetta..
     
  4. skula

    0   0   0

    Liittynyt:
    6/9/02
    Viestit:
    239
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone4
    Kaiken kukkuraksi, kun se kai "melkein" sai yhteyden..

    Tuli ilmoitus

    npe4.2 ei tue tätä puhelinta...
    NokiaPhoneEditor2.0 siis..
     
  5. kaikas

    0   0   0

    Liittynyt:
    18/2/03
    Viestit:
    412
    Tykkäykset:
    0
    Keksitkö miten saisi toimimaan, kun nyt painin tuon samanlaisen ongelman kanssa... Tosin PC-suitena 5.8. Puhelin näyttäisi löytyvän oikein pieneksi hetkeksi, mutta sitten katoaa.
     
  6. TTT

    0   0   0

    Liittynyt:
    29/2/04
    Viestit:
    49
    Tykkäykset:
    0
    Mikä käyttis sulla mahtaa koneessa olla..? Itselläni oli samanlaisia ongelmia 6310i:n kanssa. Ongelmana oli w2k ja liian suuri nopeus irdassa.. sitä tiputtamalla sain toimimaan.
     
  7. kaikas

    0   0   0

    Liittynyt:
    18/2/03
    Viestit:
    412
    Tykkäykset:
    0
    XP on mulla käytössä ja sama ongelma. Täytyypä kokeilla tuota...
     
  8. jannyman Bannattu tunnus

    0   0   0

    Liittynyt:
    16/8/04
    Viestit:
    2700
    Tykkäykset:
    0
    Noksun 6230 mallissa infrapunayksikkö on oikealla sivussa siinä kaiuttimen kohdalla joten puhelin kannattaa laittaa sivuttain aivan kiinni siihen vastaanottimeen niin ei pitäisi pätkiä mutta yleisesti ottaen ei irdaa kannata käyttää koska tiedonsiirto on tuskaisen hidasta kaapeli huomattavasti nopeempi.
     
  9. jarkkoo Aktiivinen jäsen

    Palaute - 100%
    2   0   0

    Liittynyt:
    20/6/02
    Viestit:
    2221
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    SGS @ Saunalahti
    Itselläni toimi kyllä parhaiten ~5-10 sentin päästä, ja mitä tuohon nopeuteen, ainakin läppärin infrapunan kanssa oli lähes yhtä nopea kuin kaapelilla, pöytäkoneen USB-infrapunalla olikin sitten taasen turkasen hidas..
     
  10. Aranwe

    0   0   0

    Liittynyt:
    24/4/04
    Viestit:
    40
    Tykkäykset:
    0
    Sama ongelma mm. 6100:n ja 6610i:n kanssa. Samsungilla toimii loistavasti. Monella softalla on kokeiltu ja nopeuksia säädetty ja tultiin siihen johtopäätökseen, että vika on yksinkertaisesti Nokian surkeassa laadussa.
     

Jaa tämä viestiketju