6210 Entinen vaiko..

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja stume, 4/2/03.

  1. stume Tunnettu jäsen

    0   0   0

    Liittynyt:
    30/9/02
    Viestit:
    492
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Apple
    Elikkä tippunut 6210.Ei starttaa.
    Kerran kuin laitoin lataukseen niin syttyi valot ja heikko piippaus.Sen jälkein ei mitään.Ei edes akku lataudu (mitään ei näy).
    Mitä tehdä??.On koitettu eri akuilla ja tsekattu akku pinit.
    Piiri levy ei ole vahingoittunut
     
  2. Karhu ('!') Aktiivinen jäsen

    0   0   0

    Liittynyt:
    23/8/02
    Viestit:
    3539
    Tykkäykset:
    0
    Avaa ja tsekkaa onko lähteny komponentteja irti..
     
  3. stume Tunnettu jäsen

    0   0   0

    Liittynyt:
    30/9/02
    Viestit:
    492
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Apple
    Kaikki kunnossa oli
    Tässä vaiheet
    15.30 ei toiminut (purin,putsasin ETC.)
    17.40 pistin lataukseen pitkän räpläyksen jälkeen(valot meni päälle,ääntä)
    --> otin irti laturista ja taas olemme lähtö asemissa,elikkä KUOLLUT..Mikähän olisi..Hmm
     
  4. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Palaute - 100%
    1   0   0

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Mistä tiedät??
     
  5. stume Tunnettu jäsen

    0   0   0

    Liittynyt:
    30/9/02
    Viestit:
    492
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Apple
    Noh ulkoisesti...Mutta tuo yksi startti kerta tekee tästä aika hämyä..Hmm
     

Jaa tämä viestiketju