6131 pimahti multimediaviestistä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Mimmuli, 26/8/08.

 1. Mimmuli

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kaveri lähetti multimediaviestin, josta puhelimeni sekosi. Saapuneen multimediaviestin ikoni näkyi puhelimessani, mutta mitään viestiä ei kuitenkaan ollut tullut. Puhelin alkoi itsestään sulkea itseään, näyttö vilkkui ja meni valkoiseksi, kun laitoin puhelimen uudestaan päälle. Puhelin toimi aina n. puoli minuuttia sen päälle laittamisen jälkeen, jolloin se taas sulki itsensä (akku ihan täynnä). Parin tunnin päästä tuli ilmoitus, että multimediaviestiä ei voi vastaanottaa ja sen jälkeen puhelin toimi taas normaalisti.

  Mistähän tällainen voisi johtua? Puhelimesta, operaattorista (DNA)? Puhelin on pari kuukautta vanha, joten jos siitä johtuu, niin täytyy viedä huoltoon.
   
 2. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29300
  Tykkäykset:
  7558
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Vaikuttaa lujasti siltä että olisi bitti poikittain. Softauksessa taita jokin mätätä. Kiikuta huoltoon niin siellä saavat ihmetellä.
   
 3. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Tuliko siinä kuitenkin joku ilmoitus multimediviestin haku epäöonnistui tai vastaava? Ja se viestikuvakehan näkyy kokoajan siinä ruudulla? Softalla pitäisi korjaantua.

  En tiedä mistä tuo johtuu, mutta aina välillä tuommoisia tulee vastaan missä jotenkin viestistä jumiin mennyt. Ja puhelin sitten yrittää se viestiä kokoajan hakea ja vetää itsensä täysin jumiin.
   
 4. Mimmuli

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Juu, saattoi ilmoittaa juuri noin, että multimediaviestin haku epäonnistui. Jonkinnäköinen ilmoitus siis tuli, jossa mainittiin myös viestin lähettäjä. Ja kyllä tosiaan viestikuvake pyöri koko ajan ruudulla. Välillä saapuneita viestejä pääsi katsomaan (jos oli nopea, ennen kuin puhelin sammutti itsensä) ja välillä taas herjasi jotain viestisäiliön virheestä tms. eikä viesteihin päässyt ollenkaan.

  Puhelin ei kuitenkaan sammuttanut itseään, jos ehti soittaa jollekin. Eli viesteihin pääsi käsiksi ja vastaamaankin niin, että piti samanaikaisesti puhelua jonkun kanssa auki. Tosi näppärää...
   
 5. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Softalla uskoisin menevän eli huoltoon vain.
  Niin tutulta tapaukselta nimittäin vaikuttaa.

  Toki voit itse kokeilla jos se puhelin sen verran päällä pysyy, että tuolla saisi tehtyä niin ei huoltoon tarvitsisi viedä http://europe.nokia.com/A4579163
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Softaviat on yleisiä vikoja Nokialla ainakin. Eniten ihmisiä hämää kuitenkin vian ilmestymiset eri paikkoihin vaikka samoista asioista voi olla kyse.. Jos vian voi toistaa, se on ohjelmointi virhe eli buki. Tuollaset hetkelliset viat jotka voi sekoittaa puhelimen melkeen missä toiminnoissa vain, saa enemmän vain ihmettelyä aikaan. Miksi asiaa ei voi hyväksyä heti, "niin voi käydä kun ostan tuotteen". Kaikilla tekemisillä ei ole suoraa syy-yhteyttä tapahtumiin. Takuun ollessa voimassa, huolto on helpoin ratkaisu, ei kannata miettiä itse.
   

Jaa tämä viestiketju