6120 Classic soittoääniongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Hinedictus, 4/9/07.

 1. Hinedictus

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/9/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tuli melkoisen mielenkiintoinen ongelma eteen kun yritin ladata Buumi.netistä tilaamaani musiikkisoittoääntä saapuneen linkin kautta, kaikki menee ok siihen asti kun ääntä pitäisi alkaa lataamaan puhelimeen, jolloin tulee joka kerta ERROR: WAPDC.WRONG.KEY

  Ainakin wappiasetukset pitäisi olla kunnossa, tulivat automaattisesti Elisalta viestinä kun ensimmäistä kertaa laitteen käynnistin, yritin myös erikseen hakea GPRS-asetuksia Elisan sivuilta, jonne Kolumbuksen sivut ohjaavat (Kolumbus K1 liittymänä) mutta niitä tilatessani tulee koko ajan viesti "palvelussa on ruuhkaa, yrittäkää myöhemmin uudelleen".

  Ja Buumi.netin mukaan kyseinen puhelinmalli tukee näiden soittoäänten tilausta.

  Jotain neuvoja, mikä tuossa hommassa nyt kusee?
   
 2. Norppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  kokeileppa vaihtaa yhteysasetuksia ja vaihda wapin tilalle internet niin onnistuiskohan paremmin. eli sulla varmaan näkyy elisa wap niin sen tilalle elisa internet.
   
 3. Suheol00

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/8/07
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Mulla ainakin toimi yhteys aika liukkaasti siihen asti kunnes tilasin samaiset asetukset saunalahdelta ja oletusasetukset muuttuivat netin sijasta wapiksi ja sivujen latautuminen oli tautisen hidasta, mutta tosiaan tuon asetuksen vaihtaminen palautti nopeuden entiselle tasolle. Kannattaa kokeilla.
   
 4. Hinedictus

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/9/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  En löytänyt yhteysasetuksista (kai?) oikeaa kohtaa, yhteysosoitteiden määrityksessä laitoin kyllä nettiselaimelle aloitussivun jne. mutta mistä tuon internetyhteyden saisi määritettyä ensisijaiseksi yhteydeksi?

  Yritin hakea ääntä uudestaan, taas muodosti yhteyttä Elisa WAP:in kautta, painoin peruuta, ja valitsin Elisa Internet, yritti muodostaa ainakin jonnekin yhteyttä Internetin kautta, ja näyttöön tuli uusi virheilmoitus, jonka mukaan yritin tarkastella wap.elisa.net sivustoa Internetin kautta, ja joka käski vaihtamaan takaisin wap-selaimeen.

  Ei nyt ilmeisesti mennyt ihan oikein, mistä tuon Internet-yhteyden voi määrittää oletusyhteydeksi tuon h-vetin wapin sijaan?
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Olet varmaan huomannut että 6120c:sta on ennestäänkin ketjuja, ja foorumin tavan mukaan käytetään vanhoja ketjuja ellei jotain erityistä syytä ole aloittaa uutta.


  Luurissa on hyvä selain ja edelliseen sukupolveen verrattuna hyvää että yhdellä selaimella hoituu WAP ja netti selailut, tästä on syntynyt se pieni ongelma että moni käyttää (aivan oikein) netti surffailuun suoraa nettiyhteyttä, mutta jos joskus tarvitsevat WAP yhteyttä menee sormi suuhun, yhteyden vaihtaminen toki onnistuu valikosta kesken kaikenkinkin, mutta sivustosta riippuen se voi olla liianmyöhästä.

  Työkalut -Asetukset -Yhteydet, siellä on eri yhteydet, mutta sinulla ilmeisesti ne oikein, eli sinne ei tarvitse koskea.

  Sovelluskohtaisesti valitaan itse sovelluksesta mitä yhteyttä käytetään, selaimen tapauksessa selaimen yleiset asetuksista, voi valita oletusyhteyden, tai että selain kysyy avatessa mitäyhteyttä käytetään. Käyttäjästä ja tarpeesta riippuu mikä näppärin.

  Aloitus sivun voi myös käyttäjä määrittää, vaihtoehdot, oletusarvo, joka tarkoittaa yhteysasetuksissa määriteltyä,
  toinen vaihtoehto käyttäjän määrittelemä, eli käyttäjä voi syöttää halutun osoitteen, netistä tai vaikka luurin muistista,
  monet pitää kuitenkin parhaimapan kirjanmerkkejä, eli selainta avatessa ei avata suoraan yhteyttä nettiin ja siellä olevaa sivua, vaan näytetään kirjanmerkit näkymä josta sitten käyttäjä valitsee haluamansa linkin tai kirjoittaa osoitteen.

  Jos käyttäjä on tallentanut kirjanmerkkeihin esim. eperaattorin WAP sivun, voi käyttäjä muokata ko. kirjanmerkille oletusyhteyden, eli WAP sivun tapauksessa WAP yhteyden, jolloin muodostetaan yhteys WAPin kautta (vaikka asetuksissa olisi jokin muu ja jos selaimella ei jotain yhteyttä jo auki), eikä käyttäjän tarvitse muutella asetuksia WAPillakseen.

  Kesken selailun yhteyttä voi vaihtaa vasen softanappi -> työkalut -> vaihda yhteyttä ja tämän jälkeen toimii WAP yhteyttä vaativat linkit jos vaihdoit internet yhteydestä WAP yhteyteen. WAP yhteyteen vaihto siis pitäisi tehdä ennen WAP sivulle menoa.
   

Jaa tämä viestiketju