6111 omituisuuksia...

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Green, 7/9/06.

 1. Green

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/05
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Hommattiin tuossa vaimolle 6111 ja nyt olisi pari ongelmaa:

  - Huonosta kuulokeäänestä olikin jossain maininta, mutta tässä yksilössä ääni paranee huomattavasti, jos puhelimen kääntää toisinpäin (siis näyttö korvasta poispäin). Juu, kuulostaa tyhmältä, mutta eihän kaiutin voi olla väärin päin...?!?

  - Profiilin nimen muokkauksen jälkeen, kun menee uudestaan muokkaamaan samaa profiilia, yläreunassa näkyy edelleen oletusnimi (esim. toiseksi ylin on "Äänetön"). Tämä oletettavasti hoituu softapäivityksellä, nykyään v3.45?

  - Myös soittoääni vaihtuu itsekseen. Tämäkin hoitunee softan päivityksellä

  Lähinnä kiinnostaisi muiden kokemukset tuosta kuulokeäänestä ja mitä asialle voisi tehdä.
   
 2. yepp

  yepp Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  32   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  2100
  Tykkäykset:
  68
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S8+
  Tämänki oisi voinut laitta kyseistä puhelinta käsittlevän topicin perään mutta...

  Omalla vaimokkeella myös 6111 ja siinä ei ainakaan ollut mitään ongelmia kaiuttimen kanssa, mielestäni ihan ok kuuloinen.

  Näitä äänetön ja yleinen profiileja ei pysty vaihtamaan, vaan tarvii luoda uudet haluamansa niihin profiili1 ja profiili2 kohtiin.

  Oletkos huomannut että soittoääni vaihtuu kun teemaa vaihtaa? Näin ainakin käsittääkseni kaikissa s40 3rd edition luureissa, myös omassa 6270:ssani. Pieni mutta ärsyttävä vika, mutta kun se soittoääni on osa teemaa niin se vaihtuu myös.
   
 3. Green

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/05
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Kokeilepa kääntää puhelin, kun soittaa esim. saldotiedusteluun. Meillä ihan selkeä ero. Oma 6101 kuulostaa samalta, kuin tuo 6111 "väärinpäin" (kun molemmissa äänenvoimakkuus maksimissaan).

  Kyllä noita profiilien nimiä pystyy muokkaamaan vapaasti, yleinen poislukien. Jos käyn muuttamassa Oma profiili 2:n nimen "Testi":ksi, profiililistauksessa näkyy "Testi", (Valitse) seuraavassa "Hakulaite" ja (Muokkaa) sitten "Oma profiili 2". Tämä nyt ei ole iso juttu, mutta ihmettelin vain...

  Näköjään teeman vaihdolla on vaikutusta. Täytyypä tehdä sitten joku teema, jossa haluttu soittoääni on oletuksena.

  Kiitos pikaisesta vastauksesta!
   

Jaa tämä viestiketju