6101 temppuilee

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja frouva, 3/5/06.

 1. frouva

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/5/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Legend
  Puolivuotias 6101:seni jotenkin vain "jumahti" pari tuntia sitten. Näppäinlukko on päällä, mutta se ei avaudu, eikä virtaakaan saa kytkettyä pois. Näytön valo syttyy ainoastaan "isosta" keskimmäisestä namikasta ja sulkemisnäppäimestä (punainen), vaikka normaalisti toimiessaan valo syttyy nykäiseepä mitä näppäintä tahansa. Tulevan puhelun laite ottaa vastaan, mutta muut toiminnot saakin sitten unohtaa. Puhelinta olen käyttänyt puhumiseen, tekstailuun, kameralla kuvaillut ja lähetellyt kuvaa sekä sähköpostin kanssa pelannut. Voiko tähän puhelinmalliin tulla "kutsumattomia" vieraita sieltä bittiavaruudesta? Laite ei ole kastunut, likaantunut eikä kokenut minkäänlaisia kolhuja. Pöydällä köllötellessä meni jumiin. Onko tämä tottakaan? Onko mitään konstia saada toimimaan puhelinta nyt? Takuu on vielä voimassa, ja kiikutan laitteen liikkeeseen, mutta sitä ennen tarvitsisin vielä puhelinta. Hjälp.
   
 2. k Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1448
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone SE
  Vedä akku irti ja takaisin. Tämä toimenpide ei vaurioita puhelinta ainakaan yhtään enempää. Jos ei tämän jälkeen toimi voit kysellä lisää.
   
 3. frouva

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/5/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Legend
  Vitsin vitsi! Kylläpä sitä ihminen on yksinkertainen! Nyt pelittää puhelin, mutta vien sen kyllä tsekattavaksi. Noin rohkeaan liikkeeseen en olisi rohjennutkaan ilman kannustavaa ohjettasi. KIITOS :D
   
 4. apache

  apache Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  13   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  7462
  Tykkäykset:
  518
  on se niin vaikeata. ollaan uusavuttomia oikein kunnolla

  akku irti ja taas rockaa
   

Jaa tämä viestiketju