6101 ja ca-42 tarvikekaapeli

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja joulu, 30/6/06.

 1. joulu

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Ostin ca-42 kaapelin ja asensin mukana tulleet ajurit ja pc-suiten. Yhteys puhelimeen toimii ja kaikki muut, mutta gprs yhteys ei. Kun asetukset on säädetty kuntoon niin pc-suiten one touch acces valittaa että modeemiin ei saada yhteyttä. Asensin modeemin myös windowsin modeemi paikkaan ja sulmin pc-suiten. Johan alkoi toimimaan, myös modeemi kysely onnistuu.

  Mutta ongelmaksi tuli se, että enää yhteys ei toimi millään tavoin kaapelilla, ei vaikka asentaisi kaikki uudelleen, tai pc-suiten muut jutut toimivat, paitsi internet asiat. Windos valittaa että portti on käytössä tai sitten yhteys toimii siihen asti kun numero on valittu, sen jälkeen tulee inloitus että modeemissa on jotain vikaa. Infrapunalla alkoi heti toimimaan internet yhteys.

  Muutamia kertoja onnistui tuo gprs yhteys kaapelilla. Sama ongelma tuli esiim infrapunan kanssa, yleensä toimii, välillä taas ei toimi mitenkään tuo grps, muut toimivat aina. Viestien luku ja kuvien siirto, oli sitten paikka mikä tai irda tai kaapeli. Mutta tämä gprs toimii molemmilla yhteys tavoilla kun haluaa, yleensä voi toimia uudelleen asennuksien jälkeen.

  Kenelläkään mitään ideoita missä vika?
   

Jaa tämä viestiketju