5320 Xpress bugit, millaisia olette havainneet?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja lucaf, 14/12/09.

 1. lucaf

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/08
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Päivitin uusimmat softat syksyllä omaani, siitä huolimatta seuraavanlaisia bugeja on ollut:

  -musiikinkuuntelun aikana kun selaan musiikkikappaleita ja albumeja, käyttöjärjestelmä "jäätyy", vain akun irroittamisella saa puhallettua pelin poikki. Tätä tapahtuu satunnaisesti mutta mielestäni "liian usein", ehkä joka kymmenes kerta kun kuuntelen musiikkia.

  -kerran halusin soittaa puhelimella, mutta ruutu meni yhtäkkiä pimeäksi, ja kaikkia nappeja paineltuani lopulta kameran nappulasta puhelin taas heräsi eloon.

  -soitin lakkasi soittamasta kappaleita. niitä pystyi valitsemaan, mutta se ei soittanut niitä. Puhelimen "boottaus" korjasi ongelman.

  -jos puhelin on latauksessa, käyttöjärjestelmä pommittaa tiheään tahtiin viestiä "irroita laturin johto virran säästämiseksi", jos samanaikaisesti käytän puhelinta. Vaikeuttaa merkittävästi esim tekstiviestin kirjoittamista.

  -näytönsäästötilassa kellonaikaa ei näy pimeässä, ja valoisassakin se näkyy hyvin epäselvästi. näytönsäästötilan kellonaikapalkin pitäisi olla kirkkaan valko/sininen (valikon esikatselussa se on sellainen, ja nanosekunnin ajan kun herätän näytönsäästötilan pois nappia painamalla), mutta minulla se on harmahtava ja hädintuskin erottuu mustasta taustasta. eli siis näytönsäästötila ja virransäästötila on lähes identtiset.
   
 2. Capo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/8/02
  Viestit:
  2331
  Tykkäykset:
  90
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5 Compact black
  Miksei tätä voinut laittaa "Nokia 5320 käyttökokemukset" tai "Nokia 5320 XpressMusic" ketjuun???
   
 3. lucaf

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/08
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju